Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki szokta ezt érezni?
Én nem szoktam ilyet érzeni.
Talán mert unalmas a mondandód?
Én már éreztem ilyet. Na igen elég szar érzés. De ilyenkor azt javaslom tedd amit én: Próbálj tőle olyat kérdezni ami érdekli/érdekelheti. Vagy írd le életed minden kis történését (Pl. Most haraptam bele egy almába... pff nagyon savanyú :P)
Kezdeményezz újabb beszélgetést egy olyan témában, amit még biztosan nem merítettetek ki. :)
Az okról meg csak annyit, hogy lehet éppen valami mást is csinál közben, és nem tud két/több dologra figyelni egyszerre. Vagy még nincsenek közös tapasztalataitok, élményeitek és még nem tudtok felhőtlenül beszélgetni! :)
Lány vagy? Ha igen, velem kéne beszélgetned. Vannak emberek, akik képtelenek kommunikálni.
Egyes voltam.
Azért az 1-2 mondatos válasz nem olyan kevés.
1-2 szavas már annál inkább.
Újfent kérdezem, míg választ nem kapok:
Lány vagy? Ha igen, velem kéne beszélgetned. Vannak emberek, akik képtelenek kommunikálni.
Egyes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!