Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha szerelmes hangulat tör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha szerelmes hangulat tör rám, nagyon zavar ez; hogyan tudnám végleg ezt elfolytani?

Figyelt kérdés

23éves srác vagyok, picit érzelmesebb (főleg párkapcsolati szempontból) amit már valamennyire el tudtam folytani, csak sajnos időnként rám tö szerelmes front.

Kicsit lökött és töketlen személyiségként nem igazán van esélyem a lányoknál, max csak haverként fogadnak el. Meg én sem vagyok azon hogy barátnőm legyen. (nem akarom hogy amég én szeretgetném, kitartanék mellette, az meg szépen lelépjen valami macsóval. meg amúgy sem tudnék megfelelni az összes elvárásaiknak).

Bocsi hogy kicsit fárasztó a kérdésem, de hátha valaki tud valami szerelem/nő ellenes gyógymódot.

Mindenkinek megy a zöld kezecske.

2014. máj. 10. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha lattal mar valami futurisztikus filmet, ahol az emberek bogyokat szednek, hogy mindig ugyanolyan kedvuk legxen meg stabilak maradjanak erzelmileg.... na, ez az antidepresszans... lenyegeben elhiteti veled, hogy tok jol vagy... a szo szoros ertelmeben kabitoszer.. nem tunsz veszes esetnek, ezeket inkabb olyanoknak kellene szedni akik az ongyilkossagra gondolnak mimt megoldas es gyulolnek mindent..

Vegulis a pszichologus nem rossz, ha tenyleges, gyogyszer entesen foglalkoznak veled:)

2014. máj. 11. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem ír fel gyógyszert (nem is írhat, hiszen nem orvos) ezért mondom ennyire... Az antidepresszánst nem ajánlom, csak viccesen megjegyeztem...
2014. máj. 11. 13:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Egyszer láttam egy ilyen filmet. Ott kötelező volt ilyen bogyót szedni mindenkinek. A főszereplő felesége nem szedte, ezért halálra ítélték, és a fickó szeme láttára égették el. A csaj a haláltusáján sikított, a szenvedett, imádta a férjét, próbált segítséget kérni tőle, de az holt nyugodt tekintettel nézte végig, ahogy a csaj ösze ég.

Az a bigyó minden féle érzelmet kiőlt a páciensből amig az szedte.

Nekem csak a szerelmet volna jó kinyírni.

Pszichologuson én is gondolkoztam már, de még nem vagyok olyan lelki válságba, hogy rá vegyem magamat, h elmenjek. Igaz vannak pár 'hangyáim'

2014. máj. 11. 19:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Anyuék; munkatársaim szerint nekem egy barátnő lenne a legjobb 'pszichológus'
2014. máj. 11. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Hat igazuk is van

ne akard a szerelmet kinyirni, jo dolog amszerelem:)

2014. máj. 11. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!