Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Pasik! Titeket miért zavar, ha a barátnőtök nagyon igényes?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 23:25
1/10 anonim válasza:
Mit értesz nagyon igényes alatt?
3/10 anonim válasza:
Általában a plázamacska öltözködést, és a túlzásba vitt sminket jelenti. Magyarul semmi jót, csak ezzel takaróznak.
4/10 acelsziv válasza:
Ha ezalatt arra gondolsz, hogy szoli, műköröm, műhaj, műszempilla, műmellek mindig a legdrágább ruhák akkor az nem igényes, hanem önbizalom hiányos agyatlan ribi
5/10 anonim válasza:
Engem sose zavart. Az igénytelenség zavar, az igényesség sose volt baj :)
7/10 anonim válasza:
hát szerintem a giccses műplázasminkmacskák nagyon igénytelenek, szóval pont az ellentéte, amit a kérdező írt. ezek után nem tudom elképzelni, hogy mi zavaró lehet az igényességben :/ hülyén van megfogalmazva
9/10 anonim válasza:
A természetest szeretem , esetleg kellően vad sminkkel , de azt nem szeretem , amikor be van vakolva egy lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!