Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság akinek nincs csaja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság akinek nincs csaja az rögtön b*zi?

Figyelt kérdés

Az évfolyamon mindenki melegnek hisz mert jelenleg nincs barátnőm. (Eddig 1 kapcsolatom volt). Most ez van akkor hogy akinek nincs csaja az b*zi?

Tudom ne allgassak rájuk na de azért mégis....!?

14/F

U.I.: az az egy kapcsolatom is 0,5 évig tartott LÁNNYAL! :)

2009. dec. 27. 14:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Láttad már egyetlen évfolyamtársad barátnőjét? Messziről jött ember azt mond amit akar.
2009. dec. 27. 15:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg amék le bu*i-zik legközelebb azt jól vágd orba aztán a többi sem fog szivatni.
2009. dec. 27. 15:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Hallod!4Én is 14/F vok nekem is azt monta 2 lány az osztályba meg a fiukat is felbiztatták 1-2 kö*s*ögöt és monák ök is h b*z*i vok e??És oda jött egy lány megkérdezte h bu*z*i vok e??(de ezt mind azért mert aki öde jött lány annaka barátnöjével nem akartam járni mert nagy*kép*ü kö*s*ög!!És ö lett volna az elsö csajom!!És szoval montam neki h mé lennék b*u*i??Montam neki h nem akarok vele járni nem is birlak titeket nem beszélünk attol b**i vok???És montam neki h mondja meg neki végül én is montam neki h szá*ljon le rolam meg nem teccik ö 5*elmontam!!És végül leszáltak!!
2009. dec. 27. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:
én ilyen későn érő fiu vagyok,most 16 éves vagyok,most kezdetk el a csajok nagyon érdekelni.eddig nálam is járt a szájuk,mert h nem volt bnőm.
2009. dec. 27. 18:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt csak az idióta, gyökerek mondják akiknek van csaja de esze nincs
2010. jan. 3. 18:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Mit akartok 14 évesek!!! Dedósok vagytok!

Azért ne járjál egy lánnyal sem, hogy ne tituláljanak bu*zinak!

Azt megértem, ha 35 éves lennél, és még nem láttak volna nővel..hogy bizti bu*zi lehet...de hogy már az óvodában is csajozni kell???

Nyomj be nekik egy jobbost és akkor elkussolnak.

És csajozz akkor, ha eljön az ideje...legjobb 18 év felett!

2010. jan. 3. 19:10
 17/19 kolosszus22 ***** válasza:

Ezek a mostani fiatalok kezdenek totál meghülyülni, anno mikor én voltam 14 éves szinte senkinek nem volt még barátja-barátnője, más dolgokkal foglalkoztunk még, éltük a gyerekkorunkat javában, hülyéskedtünk és ez így volt jó!

23/F

2010. jan. 3. 19:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Ennyit változott volna a világ 6 év alatt....

Amikor 14 éves voltam az osztályomban senkinek nem volt csaja vagy pasija , az más kérdés, hogy plátói szerelmek voltak, meg lányok fenekére paskolni, reakcióképpen égett a pofád, (poftól amit a csaj lekevert) persze nem mindegyik valaki évezte persze nem adta jelét csak megjegyzéseket tett, hogy "anyádat" válasz" jólvan anyu" :D

Meg senki nem volt leb*zizva, hogy nem volt csaja.

Az már más kérdés megint, hogy manapság meg akkoriban is mindenki rámondja az embertársára, hogy " te b*zi" .

Ez csak szívózás, hagyd figyelmen kivül.

Vagy ha megteheted és nincs fölényben a b*zizós akkor üsd meg. De legjobb ah az egész osztály vagy iskola előtt ég be valamivel.

2010. jan. 3. 20:11
 19/19 anonim válasza:
Sajna, (2 csaj után,) nekem is ez a szitu! 13/F
2010. jan. 3. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!