Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgyek tényleg ennyire kíváncsiak a bilincsre?
Figyelt kérdés
Egy nyomozó ismerősöm (F/30) mesélte, hogy sok nő ismerőse (volt osztálytársa, baráti társaság tagja...stb.) kérte már meg arra, hogy mutassa meg nekik a bilincsét, amit persze általában fel is próbálnak.2014. máj. 9. 13:31
1/5 anonim válasza:
Én nem csak simán felpróbálnám. Ők se csak poénból próbálták fel, hanem segédezsköz volt, ugye?
2/5 anonim válasza:
Én is kértem már meg rendőr ismerősömet, hogy ne csak mutassa meg, hanem bilincseljen is meg, így egy hétköznapi esemény keretében eljátszottuk, hogy rosszkislány voltam és megbilincselt.....sajnos nem vittük tovább az ágyba :)
3/5 anonim válasza:
Én kíváncsi vagyok és ha lenne ilyen ismerősöm, simán megkérném. (Főleg, ha egy jó pasi.) Szexshopos bilincs volt már rajtam egy lánybúcsún, de az olyan gagyinak tűnt. Kulcs nélkül is ki lehetett nyitni és szőrme volt rajta. (Hullott a szőrme.)
Egy igazi rendőrségit viszont nagyon szívesen felpróbálnék. Sőt, olyan övet is, amihez hozzáláncolják a bilincset, plusz pórázast is tesznek fel.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy meddig ment el a dolog. Tényleg csak próba volt, vagy szexuális segédeszköznek használták.
2014. máj. 9. 18:01
5/5 anonim válasza:
Én is simán kipróbálnám annak ellenére, hogy F vagyok és bocsánatot is kérek rögtön a bepofátlankodásért. Hölgy nyomozó ismerős hiányában egyelőre nem fenyeget ez a téma, lehet fel sem merném hozni a témát alkalom adtán sem. Szép estét! 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!