Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy sokkal formásabbak manapság a 11-13 év körüli kislányok, mint régebben? Mi lehet ennek az oka?
Az Ön IP címét rendszerünk naplózta:
84.0.64.3
Felszólítjuk, hogy 2014. május 12-én jelenjen meg kihallgatásra! A részletekről levélben értesítjük!
Szerintem regebben is ugyanilyenek voltak, csak nem igy oltozkodtek.
Ma mar szinte minden 12-13 evesnek van pl. facebookja. Es ott mit latnak? Akkor kapsz sok lajkot, meg a fiuk kozott is akkor leszel nepszeru, ha a kepeiden kint vannak a melleid, pucsitasz egy p*csanadragba, stb.
Azert regebben, mikor nem volt mindenhol net, a lanyok nem a kulsejukkel voltak elfoglalva. A mai lanyok mar push up melltartot hordanak, en annak idejen csak egy toppot huztam a felsom ala.. a sminkrol nem is beszelve, csak akkor raktam max szempillaspiralt vagy ruzst, ha valami rendezvenyre mentem. A mai fiatal lanyok mar a suliba is vakolattal mennek. Es akkor meg nem tertem ki a magassarkukra, a miniszoknyakra, meg a kivagott felsokre. Lassan mar 8 evesen melltartot kell nekik venni... es ez neveltetes kerdese is. Szoval a regi lanyok is nezhettek volna ki igy, de ok megmaradtak "gyereknek". Kivancsi vagyok a mai 13-14 evesek akik mar 18nak neznek ki, mekkora k . urvak lesznek 20 evesen.
18/L
(bocs az ekezetekert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!