Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti mit szóltok ahhoz ha egy srác 22 éves korában is full capes sapka meg fültágitójaan?
Én most 19/F-ként kiröhögnélek, épp úgy, mint azok a női ismerőseim, akiknek úgy áll a szénájuk, hogy sokra fogják vinni, vagy csak megvan a magukhoz való eszük. :)
Nekem ez már általánosban is gyerekes, divatmajmos és idi.óta stílus volt. Leginkább arra az életérzésre utal, hogy "na, anyám adott pénzt, csak hogy hagyjam már békén, menjünk oszt vegyük meg 10000-ért a sapkát, basszunk be, cigizzünk, nyugtatóra pia, fű", aztán majd kikötnek valami mára már szétvert, hírhedt szakmunkás képzőben (mint ahogy az ilyen stílust képviselő osztálytársaim mindegyike - mindegyike! - tette), minek elvégzése után munkanélküliként tengetik napjaikat az anyjuk szoknyájánál... "osztán svagjoló". Ez olyan klisés életút, mégis elég népszerű.
Kivételek itt is vannak, de én azokra nem alapoznék.
Üdv,
Egy zakós-öltönyös, (ezért) magát nagyfiúnak képzelő joghallgató
Miért lennék beképzelt? Nem igazán értem, hogy ezt az adott válaszom alapján miből szűrted le. A szakmunkás miatt? Régebben még tényleg volt értéke, mikor még nem verték szét őket, és színvonalas oktatás zajlott. Mára már semmi (ennek ellenére ma is meg lehet élni egy jól megválasztott szakmából, és nem kell egyetemi végzettség sem ahhoz, hogy valaki a kezébe emelhessen egy könyvet és művelt lehessen - ennek ellenére nem ez a tendencia, amit kimondani nem bunkóság, vagy arrogancia).
A személyeskedést kár volt beleszőnöd a mondandódba. Onnantól kezdve vált az egész értéktelenné. :)
# 14-es lehet kicsit nyersen fogalmazott, de igaza van lényegében. Én még nem láttam olyan férfit, aki tanult, intelligens ember és ilyen stílussal mászkált volna a világban. Én nem is veszem komolyan az olyan "férfiakat" akik nem tudnak normálisan kinézni, nem is jelennék meg vele sehol sem szégyenérzet nélkül. Nem felszínesség, egyszerűen csak ha én adok magamra, akkor ő is próbáljon értelmesen kinézni. Lehet valakinke bejön, de ha másnak nem, pl nekem sem, attól még nem kell lesznobozni meg beképzeltezni. Elvégre ez volt a kérdés, hogy mit is gondolunk róla. :)
Egy 23 éves, kiskosztümben programozó, egyetemet végzett hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!