Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem találok rá ilyen lányokra?
mert a lányos leszbikusokra nincs ráírva esetleg nem is gyanakodsz ameddig meg nem látod a barátnőjével, vagy konkrétan rákérdezel a lényegre.. de azért valljuk be, alapjáraton egy nőies csajról így küldőre azt mondod h heteró, aztán ha nagyon közelről megismered kiderülhet ez az.. és amúgy meg önbizalom és légy büszke másságodra és jönni fognak a szerelmi vallomások.. én sokat randiztam pesten sok sok lánnyal, és volt még néhány olyan is akit megrontottam, volt akit nem szándékoztam még is megromlott a kedvemért;3
tudd mi kell a nőknek és hajrá~
L/15/Bp.
hát a barátnőm nőies és szerintem én is az vagyok. Mondjuk mi eléggé felvállaljuk. ^^ Öhm, ez tényleg szerencsétől függ de ne add fel. Esetleg vedd fel a kapcsolatot sok sok leszbikus biszex emberrel, ajánlom ismerkedésre a gyakorikerdesek.hu-t. Én speciel sokat tanultam ebből, és te még életed párját is megtalálhatod...
Amúgy valóságban nem tudom mit csinálsz, de ha nőies vagy, úgy is áradhat rólad h nyammi csajok fej és többen elfogadják, mint hiszed:) és elég sok biszex/leszbi csajt ismertem meg, az önbizalmon keresztül, mert ha látják h te igen, felvállalod, akkor odamernek jönni... A barátnőm, is ennek köszönhetően mondta el h tetszem neki:3 és azóta is minden happy, több mint 5 hónapja:)
Kitartást^^ és nézz The L worldot! *önbizalmat ad*
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!