Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen ha nem hordok tangát az gáz?
Figyelt kérdés
Persze lány vagyok,nem fiú :))))2009. dec. 27. 01:29
11/19 anonim válasza:
Gáz, ha feszülős nadrág van rajtad, és átlátszik a bugyi vonala. Főleg ha a bugyid bevág.. Ezért hordj tangát, és mert kényelmes, és mert szexi, és mert csak félre kell hajtani. Egyébként, amikor először felvettem, egész nap nem tudtam másra koncentrálni, annyira zavart. Aztán, már attól őrülök meg, ha nem az van rajtam. De mindenki más, mindenkinek más áll jól, ha te így szereted, kit érdekel mit gondolok én?!
12/19 anonim válasza:
Minden bugyinak van értelme és megvan az alkalom, amikor hordani ajánlatos. Ahogy az előttem lévő is írta, bizonyos ruhadarabokkal nem előnyös más, csak a tanga. Nem gáz, hogy nem hordasz 19 évesen tangát. Addig amíg nem viselsz olyat ruhákat, amik tangát igényelnének /de megelőlegezem neked, hogy igényes lány vagy és figyelsz az ilyenekre :)/
13/19 anonim válasza:
legjobb a boxer lányon (:
DjInfected
14/19 anonim válasza:
A franciabugyi sokkal szexibb:D
15/19 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb egy csipkebugyi, mint egy tanga. Amúgy egy farmer alatt abszolút nem látszik, hogy ha egy sima ízléses, nem 1000X visszahajtott szélű bugyi van rajtatok. 25/F
16/19 anonim válasza:
barátnőm sem hord tangát, csak este fürdés után vesz fel egyet, és már abban jelenik meg az ágyban. Nekem ez bőven elég. Neki sem kényelmes, bár este azért elalszik benne, de napközben nem szokott rajta lenni, vagy csak ritkán.
17/19 anonim válasza:
Én sem hordok tangát, csak franciát.Kényelmesebb, szebb :)
17/L
18/19 anonim válasza:
gáz a fejed teteje, h kilátszik a bugyi vonala :D
19/19 anonim válasza:
Nagyon gáz.......csak a tanga lányok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!