Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a facebook szülte szörnyetegekről?

Figyelt kérdés

A mai fiatal generáció(ide értve a 25 alattiakat)lányainak 60-70%-a a facebook-on keresztül olyan szintű bíztatást és egónövelést kap egyrészt az idióta,nyálcsorgató lúzerektől,másrészt a többi csajtól,hogy már az átlagos,sőt kevésbé vonzó,már-már szubjektíve csúnyácska lányok is irreális igényekkel rendelkeznek.Egy kép és jön a lájkáradat,a "nagyon szép/gyönyörű/csinos és jó csaj vagy" kommentek garmadája és az ismerkedni vágyó gyíkok csetüzenetei.Nekem pl. soha nem jutott eszembe,hogy veszettül lájkolgassan bárki képeit vagy ilyeneket kommenteljek,írogassak csajoknak.Miért kell ezt csinálni?

OFF:itt gyk-n is nem egy,nem két kérdésnél olvashatjuk,hogy adott külsejű pasival a leányzó "szóba nem állna,mert hogy néz már ki hozzá képest".Annak nem kell köszönni,rá sem kell nézni,hisz alsóbbrendű hozzá képest magyarul megfogalmazva.ON

A legjobb,hogy a rendesnek,kedvesnek tűnő,átlagos külsejű csajok is olasz kigyúrt jóképű nőcsábászra vágynak és inkább maradnak egyedül,mint egy átlagos fiúval.Aztán a fiő gürizzen évekig,mint állat munka/suli mellett,hogy jól nézzen ki és jó cuccai legyenek,különben eláshatja magát ilyen téren.Ők meg csak úgy vannak és válogatnak.

Szóval,mi a véleményetek?

2014. máj. 7. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

- Idézlek: "már az átlagos,sőt kevésbé vonzó,már-már szubjektíve csúnyácska lányok is irreális igényekkel rendelkeznek" <- ez mi, ha nem mások leszólása?

Hm, ez nem leszólás... Az önbizalom meg jó dolog... amíg egészséges önbizalom.

2014. máj. 7. 22:13
 12/16 A kérdező kommentje:

ide is a válasz a privát üzenetedre:

Te hülye vagy.Ki várja el,hogy meghunyászkodjanak?De az szánalmas,hogy milyen csajok milyen pasikat fogadnak el csak és kizárólag.Nem véletlen van a felük egyedük állandóan.Én sem akarok magamnak bombacsajt vagy ilyen-olyan szépet,mert én nem tudok neki annyit nyújtani külsőben,nem foglalkozom heti 10 órában a testemmel stb.

Érted már?Csak,hogy egy példát hozzak,ami fölösleges úgy látom:

egy amatőr,hobbi szinten focizó fiú ne várja már el,hogy leigazolja a Real Madrid,mert 1.nem olyan tehetséges 2.nem dolgozott meg érte eléggé

biztos,hogy vonzóbb a fiú számára ott játszani,de ő kevés ehhez.

ugyanígy:

egy amorf alkatú,átlagos csaj ne akarjon már izmos,jóképű pasit mindenáron,mert 1.ő nem született olyan szépnek 2.nem dolgozott annyit az alakjáért,mint a pasi

Érted már?

2014. máj. 7. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, már látom: egyszerűen irigy vagy az össze fröcsögő válaszolóval egyetemben. Irigyek vagytok arra, hogy másnak van önbizalma, nektek meg nincs (most lehet magyarázni, hogy "önbizalom, de mire?", de nem vagytok képesek megérteni, hogy az önbizalom reális mértéke nem határozható meg objektívan).

Ezen én nem tudok segíteni, de az már elvárható volna, hogy tiszteljétek embertársaitokat.

Erről ennyit.

2014. máj. 7. 22:19
 14/16 anonim válasza:

Pont ezért töröltem ki kb 300+ ismerőst a napokban. Maradt összvissz 100pár ismerősöm, de sajnos még így is akad aki idegesít. Azt birom mikor van egy alapból rohadt ronda csaj, de a hátsóját kb az arcunkba tolja és kapja a szöveget hogy milyen szép. Jókat röhögök rajtuk : D. Aztán másik eset. Összeismerkedtem egy sráccal egy buliban. Még ott miután megtudta a nevem rámkeresett fészen. Olyan szöveggel otthagyott hogy csak 60 lájk van a képeimen és ő 100 alá nem megy :"DD. Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Akad még pár normális ember szerencsére ők tartják bennem az emberiségbe vetett hitet.

17L

2014. máj. 7. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:
#13, rohadtul nem vagyok irigy, isten ments hogy olyan legyek mint azok.
2014. máj. 7. 22:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha téged ezek a lányok nem érdekelnek, akkor nem mindegy mit csinálnak? Én is lány vagyok, kevés ismerősöm van és őszintén nem érdekel mások mit csinálnak facebookon. Szerintem neked az a bajod, hogy nem kellesz nekik sem.

Az edzés miatt meg ne rinyálj, nekem is megy :)

2014. máj. 7. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!