Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya a nagy mellbimbó?
Figyelt kérdés
Mármint az,ha a nem olyan kicsi az a körülötte levő "udvar",hanem kb 4 cm átmérőjű.Viszont a mell az szép formájú...
(nemet és kort is lécci)
2009. dec. 27. 00:55
1/11 anonim válasza:
Szerintem az a legszebb... Ha 14 éves vagy, és ráadásul áll, mint a cövek... Akkor el kell csábítanom Téged!!
2/11 anonim válasza:
21/F
Szerintem egyáltalán nem csúnya! A barátnőmé is ilyen, és örömmel látom h mikor a melleivel játszom, sokkal jobban élvezi, mint a kis mellbimbójú exeim valaha is.
Gooombaaa
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem csúnya :) Nagyban nem is láttam még csúnyát, kicsiben már igen...
23/f
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Mellről volt szó, nem tőgyről :D
6/11 anonim válasza:
Nagyon ritka az, hogy valaki kis mellen hord nagy bimbókat. Előfordul, és szép is lehet - de most nem találtam ilyen képet.
7/11 anonim válasza:
18/F
Parízercsöcs?:D Én imádom:) beindít piszkosul:PP
8/11 anonim válasza:
Ha tetszik egy csaj akkor az is tetszeni fog rajta.
17F
9/11 anonim válasza:
jeget neki és minden rendben lesz. Amikor nyalják biztosan "összeugrik"
10/11 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jön be..inkább a kicsi tetszik látványra.
Egyik válaszoló írt egy hülyeséget: a mellbimbó mérete nem befolyásolja az érzékenységét..a kicsi is lehet olyan érzékeny,mint a nagy.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!