Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Holnap leszunk fél évesen a barátommal és szeretném valami aprósággal meglepni..de se ötletem se pénzem nincs most.:( szóval ha van valami cuki ötletetek arra nagyon kíváncsi lennék.:) köszi előre is.:3
2014. máj. 7. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
töltsd le a barátodnak a GTA IV portable-t
2014. máj. 7. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs vmi kozos emlek amit te oriztel meg? Ha ezt adnad oda az emlekeztetne ot arra a kozos programra vagy vmire.
 3/9 anonim ***** válasza:
Csald meg. Arra aznap biztos nem számít.
 4/9 anonim ***** válasza:
Vedd elő a melledet! :D
2014. máj. 7. 18:35
 5/9 A kérdező kommentje:

1.:Nemnagyon játszik:D

2.:nem lenne rossz, de az a baj h nincs.:( azt már neki adtam..képet akartam..de ami elő volt hívva azokat neki adtam valentinnapra képkeretben.:)

3.: hahaaa...

2014. máj. 7. 18:35
 6/9 A kérdező kommentje:
4.: Ahj:D nemilyenekre gondoltam..xd
2014. máj. 7. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Mostanában már a törtéveket is ünneplitek XD. Már az is nagy szó, 6 hónap hosszú idő ám! A következő a 2/3 év lesz gondolom, bár kicsit nehéz kimatekozni...
2014. máj. 7. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, én örülnék annak, ha csinálna a lány valami kaját, vacsit:D utána este szex. Ennél nincs jobb:3 17f
2014. máj. 7. 18:39
 9/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, mi holnap leszünk másfél éve együtt és ebből nem csinálunk nagy ügyet, bár tudom, hogy ő hónapok óta készül valamire... :)De a félév szerintem nem a leglényegesebb... :) És amúgy is egy fiúnak kell meglepnie a barátnőjét nem fordítva... ;) Ha meg mindenképpen akarsz neki adni valamit akkor a helyedben elgondolkoznék, hogy mi az ami rád emlékezteti és olyat adnék... :)
2014. máj. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!