Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megėrdemlem, hogy utálnak?
1-1,5 ėvvel ezelött együtt voltam egy lánnyal.3Honapig tartott a kapcsolat.
Törtėnet:
Ez a kapcsolat elėg bonyolult volt, az elėjėn nem akarták engedni a szülei, majd lementem hozzájuk ,mágláttak azonnal megszerettek... szimpi voltam nekik (a szüleinek).
Na, szoval megengettėk a szülei, összejöttünk...Nagyon imádtuk egymást,1 percet nem birtunk ki egymás nėlkül.
Majd megtudta a karesztanyja, hogy együtt vagyunk... na, ö aztán ellenezte a dolgot... Biztatta a lány szüleit,hogy ne engedjėk...
Hogy ėn biztos csak meg akarom dugni stb... ilyeneket mondott nekik.
Majd egy nap (a 3.honapban)az anyja ezt mondta" lányom, beszėlnem kell veletek, szakitanotok kell, mert lenėznek minket a rokonok,azt hiszik, hogy már szexelsz stb...nem szėgyenkezem tovább"
Na, aznap a lány elszökött hozzánk( aludni).Egymást ölelve, sirva aludtunk el.Reggel ėrtejöttek,elvittėk...
Igy szenvedtem/ szenvedtünk 1 honapot. A lány annyira rosszul viselte, hogy depresszios lett, nem evett nagyon lefogyott,minden baja volt... nekem is.
Majd egy nap belėpnek az ajton közölve, hogy mėgis megengedik, mert nem birják nėzni a lányuk szenvedėsėt... ėn azt mondtam hogy "elėg volt ėn nem akarom ezt ...nem szorakoztok tovább"
Azt hallotam a lány mai napig ,szokott sirni ėrtem...
Az anyjáėk utálnak, sosem köszönnek...az apja nekem is jött rėszegen...
Megėrdemlem ėn,hogy utálnak?
Most 18 vagyok, a lány is
Bocsi a helyesirásėrt!
Nem érdemled meg. Beteltél, teljesen kiborultál. Nem akartad, hogy játszadozzanak veled. De én éltem volna a lehetősséggel és ha újra el akarnak választani, akkor szarsz rájuk.
Mogyi
#6-s vok. Bár így könnyen beszélek, hogy elfogattam volna, de én nem voltam a szituban. Sajnálom, rohadt szar lehetett/lehet.
Mogyi
És a lány nem, de a szüleik megérdemlik ezt, hiszen az ő döntésük következménye, jusson nekik is a szenvedésetekből.
Mogyi
Üdv
#6-s és 7-s válaszoló
Ezért ne a lányra haragudj, szegény, hanem a szarkeverő rokonságra.
Ismerős helyzet, nálam is hasonló volt, de nem érdekelt, mit mondtak a rokonok, csak sunnyogtak a háttérben, és keverték a ....
De nálam sosem derült ki, hogy ki volt a fő kavaró, mert féltek tőlem.
Középkori sötétség.
Elég sok mindent nem értek ... a keresztanya hogy van? Velem ilyet biztos nem tudott volna megcsinálni anélkül, hogy rá ne keféljen tízszeresen. Ha nem is megverem akkor pl. gyártok minden nap egy méteres táblát és kiteszem a háza elé, hogy mekkora szemétláda.... Illetve, ha szeretsz valakit akkor miért hagyod szenvedni? Az addig oké, hogy nem babaruha és elküldted a szülőket, hogy veled ne szórakozzanak, de másnap elhívhattad volna a lányt randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!