Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy olyan lányról, aki veled erotikusan levelezik és totálisan tök jól el van, majd 2 hát után benyögi, hogy még mindig a legelső szerelmét szereti és csak a fizikai szükségleteit élte meg veled a neten?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 22:47
11/19 anonim válasza:
óóóó
te szegény. jót recsiztél rá? :D
13/19 A kérdező kommentje:
Nem utálom a nőket most! :D Csak egy kicsit mérges vagyok. :D Nem hiszem el! :D
2014. máj. 6. 22:55
14/19 anonim válasza:
ezért szánalmas ez.. milyen fizikai szükségletek? komolyan van akit ez kielégít?:D és amúgy sem értem mit remélnek az emberek olyanoktól akik ezt művelik, unatkoznak aztán eltűnnek általában.
15/19 A kérdező kommentje:
csak én elkezdtem megszeretni őt! :D
2014. máj. 6. 23:02
16/19 anonim válasza:
miért mondod ezeket mind vigyorogva? :o
17/19 anonim válasza:
A fizikai szexuális szükségletek kiélésénél már elakadtam. Azt nem személyes találkozás előzi meg általában?
18/19 anonim válasza:
elég szánalmas kisgyerek vagy... nem is találkoztál vele szóval semmi nem is történt. nem tehet arról, hogy kit szeret, bár h ülyíteni mást akkor sem szép, ez igaz.
ha ezt arra vezeted vissza hogy nőnemű, és ezért most a nőkre vagy kiakadva az... no comment. :D
19/19 anonim válasza:
Mi a véleményed arról a fiúról, ki két hétig levelezik egy lánnyal-erotikusan- és sem nem veszi rá egy találkozóra, sem nem jön rá, hogy már az erotikus levelezésnél elszúrta, mert ez eléggé személyes téma,ami ezért nehezen felvállalható élőben, ergo kb lehetetlenné teszi a találkozást...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!