Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elhalasztani egy évvel az egyetemet ha csúnya vagyok?
Jövőre mennék egyetemre,már ha felvesznek :D
Hamar kezdtem a sulit ezért elég fiatal vagyok ráadásul későn érő. Arcra 16-nak nézek ki ráadásul az irritáló fajtából,nem pedig kisfiúsan helyes.A testem átlagosan sportos a sok edzés ellenére,a hangom se túl mély.Egyszerűen nem vagyok férfias. Semmi esélyem a lányoknál azokkal az évfolyamtársaimmal szemben akik 3 évvel idősebbnek néznek,megizmosodtak,férfiasak.
Szeretnék jó közösségi életet az egyetemen,de így nem lesz sikerem..érdemes várni egy évet azalatt edzeni,dolgozni és reménykedni hogy elkezdek érni?
18/F
De egy év múlva mennék.
Nagyon félek hogy megint belesüllyedek a magányos nihilbe amiben végigtengettem a középsuli nagy részét.
# 5
Ez nem ezen múlik. De azt csinálsz amit akarsz, senkit nem érdekel igazából.
Testvér!
Ha másokkal fogsz foglalkozni, nem pedig a saját életeddel, akkor nem ember vagy, hanem élő gépezet!
Még ez előnyödre fog válni! Mikor 40 évesen 30-nak nézel ki, a többiek meg 50-nek, akkor leszel hálás a mindenségnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!