Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, találhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, találhatok szerető párt?

Figyelt kérdés

Viszonylag "idős" vagyok már, a 20-as éveim elején járok, de még egyáltalán nem volt kapcsolatom lánnyal (és fiúval sem, nem azért fogalmaztam így).

Nagyon gátlásos vagyok, bizonytalan, ráadásul nagyon megzavartak a péniszmérettel kapcsolatos kérdések és válaszok.

Kérlek szépen titeket, hogy osszátok meg velem a véleményeteket.

2014. máj. 6. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy itt nem 1 rossz élményról van szó. Jópár olyan kérdést elolvastam, és bizony abból az jön le, hogy 10 lányból 8 ilyen. Akkor meg már van alapja.
2014. máj. 6. 12:03
 12/16 A kérdező kommentje:

Egyes testhelyzetekben elérem a 15-öt, van hogy csak 14, de ez nyilvánvalóan izgalmi állapottól is függ.

Remélem hogy tényleg van esély, mert egyedül nem sokat ér az élet.

2014. máj. 6. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is olvastam itt olyan kérdéseket a férfiakról, hogy azok alapján inkább bezárkóznék, de nem tettem, mert tudtam, hogy van nekem valahol egy. Persze a gyk-n kívül kell keresni, mert itt csak lelkisérültek vannak.
2014. máj. 6. 12:25
 14/16 A kérdező kommentje:

Vannak olyanok is igen szép számmal, a baj az hogy ilyen alapon magamat is majdnem hogy közéjük kellene sorolnom.

De mondjuk én lenéző, és bántó dolgokat soha nem fogalmaztam meg senkivel szemben.

Én sem adom fel, csak nagyon nehéz ennyi idősen belevágni.

2014. máj. 6. 12:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem maradtál le semmiről. Nem vagy "idős" sem. Az ég világon semmit nem kell sürgetned, és semmi baj nincs a méreteiddel sem. Szerencsés lesz az a lány, akit majd párodnak mondhatsz.

27/N

2014. máj. 6. 14:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò, köszönöm nagyon aranyos vagy! :) Jò làtni hogy tudnak az emberek rendesek is lenni. :)
2014. máj. 6. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!