Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan olyan nagy baj ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan olyan nagy baj ez?

Figyelt kérdés
Elhatároztam,hogy mostantól inkább az eszemre hallgatok és nem a szivemre.Ugyan is azzal állandóan csak megszivtam,és csak a szenvedés jutott.Eldöntöttem,hogy nem fogom hagyni az érzéseim irányitsanak,inkább leszek olykor kegyetlen és célratörő.Tiszta és megfontolt döntésekkel,és nem mások véleményével vegyitve.Ez a pasizásra is érvényes lenne.Nah már most ezt elmeséltem a legjobb barátomnak,aki kiakadt rajta,mi szerint én egy "féreg" akarok lenni.Azon mi a "féregség",hogy nem akarok az érzéseimre hallgatni többé?Régóta kivagyok,talpra akarok állni,és ehhez ez kell..Olyan nagy baj lenne ez?
2014. máj. 6. 00:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kegyetlenség alatt azt értettem,hogy nem akarok más problémáin rágódni,és nálam az már kegyetlenség kategória ha nem hallgatok meg másokat.Torkig vagyok már azzal,hogy mindig az szerint éljek,ahogy mások elvárják.Elszakadt bennem valami,nem akarok már az a szerény,csendes,odaadó,figyelmes nő lenni aki voltam.Mert az már sz*rt se ér a mai világban.
2014. máj. 6. 00:45
 12/19 anonim ***** válasza:

"Aztán ő is RÁJÖN, hogy bunkónak kell lenni, hogy érvényesülhessen"

Tehát te nőként azt mondod, hogy egy férfinak tényleg bunkónak kell lenni az érvényesüléshez? Csak vannak a balfa-szok, akik ezt még nem tudják?

2014. máj. 6. 00:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Kár, pedig én pont egy ilyen lányt keresek :(
 14/19 anonim ***** válasza:
csak a számodra fontos emberekét kell meghallgatni
 15/19 anonim ***** válasza:

#12:

Sok olyan lány van, akikben pont ez kelt vonzalmat. Ne kérdezd az okát, én magam sem tudom, pedig volt már ilyen barátom.

2014. máj. 6. 00:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyszer, egy idősebb Cherokee apacs így tanította az unokáit az élet dolgairól:

-Harc dúl bennem. Egy szörny? Háborúskodás két farkas között. Az egyik farkas képviseli a félelmet, a haragot, az irigységet, a bánatot, a sajnálkozást, a mohóságot és a kapzsiságot, az arroganciát, a gőgöt és az önteltséget, a fennhéjázást, az önsajnálatot, a bűntudatot és a bűnösséget, a neheztelést, a megbántódást, a hamisságokat, és a büszkeséget.

A másik farkas pedig a vidámságot, a jókedvet, a békességet, a szeretetet, a reményt, a megosztást és az együttérzést, a derűt és a nyugalmat, a higgadtságot, a szerénységet, a kedvességet, a jóakaratot és a jóindulatot, a barátságot, a bátorságot, a nagylelkűséget, az igazságosságot, a könyörületet és a részvétet, a bizalmat, a becsületet, a hűséget és a hitet képviseli. Ugyanez a harc folyik bennetek is és minden emberben.

A gyerekek pár pillanatig elgondolkoztak a hallottakon, majd az egyikük megkérdezte a nagyapját:

-Melyik farkas fog győzni? - Az öreg Cherokee ezt felelte:

-Az, amelyiket tápláljuk.

2014. máj. 6. 00:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Amit te akarsz, az "átesni a ló túloldalára", a lovon kell ülni, aranyközépút.

Ember vagy, érzelmekkel és értelemmel. A kettőt között kell megtalálni az egyéni egyensúlyt számodra.

Nem jó egyik oldalt sem a ló mellett poroszkálni.

2014. máj. 6. 01:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Detto, mint a kerdezo. Csak ferfiben. Gondolod megdumalhatjuk ezeket, erdekelne miert lehettunk ilyenné.
2014. máj. 6. 09:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nem a barátod érvét nézve válaszolnék.Inkább, hogy most muszáj ez a dacoskodás? Úgyis tudod pontosan, Kérdező, hogy a szíved fogja meghozni a döntést, és hogy igen, A és B dolog közül az A lenne az igazi, afelé húz a szíved, de te most richtig a B-t fogod választani, mert nehogymá' egy szív mondja meg neked, hogy mit csinálj, mikor a te okos agyaddal el tudod te dönteni, mi a helyes.:D A szív csak a butáknak való, az érett gondolkodású ember az okos agyával dönt!

(remélem érted, mire akarok kilyukadni)

2014. máj. 6. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!