Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha egy csajnak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy csajnak azt mondom hogy nagyobb lett a feneke mint amikor utoljára láttam?

Figyelt kérdés
pénteken találkoztunk azelőtt több mint fél évig nem láttam! ennyire gáz ha őszinte vagyok(?) ez volt a legszembetűnöbb változás a külsején... amúgy miután ezt mondtam lelépett(nem is szólt semmit, lehet hogy bőgött is utána igen úgy nézett ki)! Azóta nem láttam! Most mondanám hogy csak vicceltem, ne vegye komolyan de tényleg nagyobb lett neki!
2014. máj. 5. 18:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Amúgy aranyos csaj! :) Lehet hogy inkább ezt kellett volna neki mondani ! :S :D
2014. máj. 5. 19:09
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Már teljesen mindegy! Oda már nem fogod betenni :)
2014. máj. 5. 19:11
 13/24 A kérdező kommentje:
amúgy elég makacs a csaj, szóval lehet hogy pénteken láttam utoljára ... :/
2014. máj. 5. 19:11
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
ez egy példa volt, nem az én hibám, hogy nem vagy annyira értelmes, hogy ezt felfogd. pont ezért mondtam szájbarágósan. tehetsz róla, nem tehetsz róla, akkor sem viselkedünk így. de te csk csodálkozz, ha ezek után otthagynak...
2014. máj. 5. 19:13
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
Mégis mi oka van annak, hogy 2 és fél év után kiemelted ezt a kérdést?
2016. okt. 11. 20:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Biztosan eddig tartott amíg megbocsátott neki a nagyseggü lány 😌
2016. dec. 23. 12:54
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is mondtam már.. Kaptam egy ilyen csicskapofont, meg nevetett ilyen kis cukin. De mondtam neki hogy leglább jobban csattog, csúnyán visszanézett. Amúgy jóban vagyunk :D
2017. febr. 6. 12:11
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Azért emelte ki, mert vitát akar provokálni arról, hogy mi nők őszinteséget várunk aztán megsértődünk. Annyi érzelmi intelligenciája nincs, hogy megértse ami a különbség az őszinteség és a bunkóság között. Amúgy szerintem kamu, de ha igaz, nem normális a kérdező, hogy még értetlenkedik is itt.
2017. febr. 6. 12:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Fél év után ezzel köszönteni valakit... talán látod, hogy nem a legjobb csajozós szöveg.
2017. febr. 6. 17:45
 20/24 anonim ***** válasza:

Soha de meg hasonlót sem mondok egy nőnek, de soha.

Biztos te maximálisan tökéletes vagy!! -100%

Szerintem is bunkosag volt :( ne haragudj.

2017. febr. 20. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!