Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg a masztit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg a masztit?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy anyukám átment egy másik munkahelyre, és pont úgy jönnek ki a műszakjai, hogy mindig van valaki itthon, és hát nem tudom magamnak csinálni :S de mégis hogy oldhatnám meg

De!

1: minden szobában harmónika ajtó van amin nincs zár

2: A zuhanyzós ötlet kilőve, mert sokáig tart, és kicsit sem gyanús...

ötletek? :$

2009. dec. 26. 16:28
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
miért is?
2010. jan. 1. 13:57
 32/33 anonim válasza:
Figyelj.. az a 10 perc wc-zésnél hidd el nem sok... legalábbis nálunk megszokott.. mivel 1 nap 2x-3x elmegyek szarni, szarok, és utána, mehet a maszturbálás, semmit nem vesznek észre, az gáz a harmónika ajtó.. nekünk rendes van, és nem jönnek be, de tipp: jó lenne tudni fiu vagy e vagy lány.. ha lány azt nem tom mi a nyomas az elélvezésnek, ha fiu vagy akk magától felszárad.. takarón nem fog meglátszani, nekem nem látszik igaz sötétbarana takaróm van, na mind1, okosan kell cssinálni.. majd rájössz...
2010. jan. 2. 18:02
 33/33 A kérdező kommentje:

már írtam hogy fiú vagyok -.-

Amúgy én inkább nem a takaróra csinálom, mert odaszárad(hat)

2010. jan. 3. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!