Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes belém, de én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém, de én nem szeretem, hogyan koptassam le finoman?

Figyelt kérdés

Na szóval van egy fiú, akit régről ismerek,barátok voltunk,de ő bevallotta, hogy többet érez irántam.El mondtam neki hogy én csak barátként tekintek rá, úgy tűnt megérti, de továbbra is próbálkozik. Volt, hogy elkezdett könyörögni azért. hogy járjak vele.Nem érti meg ha visszautasítom.Egyik nap úgy tűnik megérti másnap meg jön és megint próbálkozik.Folyamatosan oda jön hozzám,és próbálkozik, nem tudok tőle megszabadulni.

Hogyan tudnám finoman lekoptatni? Hogyan értethetném meg vele hogy nem az esetem?

2014. máj. 5. 09:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gyerekek:D
2014. máj. 5. 10:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne koptasd le akkor, ez ahogy látom nem segít. Mond neki hogy Te is szereted, de sajnos nem járhattok együtt mert már van barátod / vagy leszbikus vagy.
2014. máj. 5. 11:15
 13/17 A kérdező kommentje:

12-es Köszönöm. :)

Ez jó ötletnek tűnik.

Megfogadom a tanácsod. :)

2014. máj. 5. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:
nincs mit majd írj hogy mi lett
2014. máj. 5. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Jellemzően ha testileg nem jön be egy nőnek egy férfi, akkor már a jellembeli hibáit nem is kezdi méricskélni. Kérdés, hogy miért érdekel téged egyáltalán a jelleme, ha külsőre csak elmegy kategória.

Ha már a jellemét kezdted tárgyalni vele, akkor azt érzi hogy a "külsőre átmentem" akadályt sikeresen vette.

Rutinosabb srácok azt is jól érzékelik, ha mást mondanak nekik csajok eszükkel próbálva uralni a helyzetet, mint amit valójában éreznek. Figyelik a nő testbeszédét feje búbjától a talpáig (a láb a legőszintébb testrész).

2014. máj. 5. 12:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt. :)

Beszéltem a fiúval, azt mondtam neki, hogy van valakim.

Kicsit kiakadt,elmondta,hogy én milyen szeméét vagyok,amiért ezt pont neki mondom el.És hogy soha nem fogok olyat találni magamnak mint ő, és hogy egy ideig várni fog rám,csak majd döntsek helyesen.

Azt mondta hogy nem akar velem beszélni legalábbis egy ideig.

2014. máj. 7. 18:06
 17/17 anonim ***** válasza:
grat
2014. máj. 7. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!