Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, vélemény?
A legjobb barátnőm nem hiszi el magáról hogy szép és hogy ő is tetszhet a fiúknak, 15 (nemsokára 16) éves. Mondanátok (normális) véleményt róla?
Külső: 174 cm magas, karcsú alak (60-61 kg), középhosszú szőkésbarna haj,kedves arc, szürke szem
Belső: életvidám csaj, imád szórakozni és nagyon sokat szokott nevetni, pozitívan áll mindene elé, kedves és jól kijön mindenkivel, nem az a tipikus átlag csaj (vannak furcsa dolgai), de mindenki kedveli a környezetében, szeret olvasni és 4-5-ös tanuló, sok célja van az életben, nagyon jól kijön a kisgyerekekkel. Nem tudom mért de aggódik, hogy egy olyan lány mint ő(??) egyedül öregszik meg, mert nem kell senkinek. nem tudom, hogy ebből amit leírtam mennyire érezhető, hogy milyen is igazából (nem igazán vagyok a szavak embere), de a normális véleményeket várom. (Képet NEM mutatok róla), ha vmire még kíváncsiak vagytok kérdezzetek.
A szöveges jellemzéssel az a baj, hogy mindenki a saját fantáziája szerint képzeli el. Ha száz embert megkérsz, hogy képzeljen el egy 60 kilós, szőkésbarna hajú, szürke szemű lányt, száz különböző lányt fognak elképzelni, és egyáltalán nem biztos, hogy valamelyik is ténylegesen hasonlítani fog a barátnődre.
A belső jellemzésnek meg a (szigorú értelemben vett) szépséghez semmi köze, bár tény, hogy a személyiség sokaknak többet számít a külső adottságoknál.
De ennyiből nem lehet véleményt alkotni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!