Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha magyar vagyok és nem bukom a magyar fiúkra/férfiakra?
Úgy értem, hogy csak a angol,német vagy amerikai fiúk tetszenek.
Nem szeretnék később magyar férjet.
Ez mennyire elfogadható?
Kerdezo! En megertelek teged. Nekem is kulfoldi a ferjem, pedig volt nehany magyar baratom is, de valahogy erzelmileg, tartalmilag nem olyanok mint o. Anyagilag nem sok kulonbseg van, mert nem vagyunk gazdagok egyaltalan. A magyar fiuk gyakran jol neznek ki, de kicsit tutyi- mutyik, legalabbis akik nekem voltak. A ferjem pedig egy igazi ferfi, aki megert engem. Mondjuk mindig is ereztem ,hogy nekem nem magyar lesz a ferjem, holott eletem legnagyobb szerelme magyar volt. (es csak szenvedtem miatta).
Szoval elfogadhato, csak a magyar fiuknak ne mondd ezt, mert feltekenyek lesznek.
Ritkán látni az "Angol"-kérdéskörben olyan témát, ami ennyire felkavarná a vizet... :-) ...elolvastam a hozzászólásokat, tulajdonképpen már átcsapott férfi-női csatározásba... :-)
Olyan dolgokról vitatkoztok, aminek tulajdonképpen semmi értelme sincs, hiszen minden ember boldog akar lenni, napersze ez általában nem megy könnyen, mivel minden ember jobbat-szebbet akar, milyest megkapja amire vágyott, ezt nevezzük emberi gyarlóságnak... :-)
A külföldiek életszínvonala sokkal jobb... ...nak tűnik, sokszor jobb is... ...ezért szellemileg is kiegyensúlyozottabb életet tudnak élni... ...mint egy önmagát is állandóan sajnáló, örökössen depresszióba vonszoló magyar elme... :-)
Már többször is megfigyeltem embereken, hogy imádnak szenvedni. ...ennek tipikus megtestesítői a nők, akik vonzódnak a tapló-bunkó-seg*gfejekhez, akiknek természetesen csak arra (s*zex kellenek... ...és mivel nem tart semmi örökké, így természetesen csalódnak... 1x, 2x, 3x, míg rá nem jönnek, hogy az Élet az erről szól... :-)
Elköltözhettek más országokba, kezdetben talán boldognak is fogjátok magatokat érezni, de aztán az sem lesz elég, és akkor most hol is kell keresni a hibát??? :-)
ennyit a magyar nők egy részéről, akik az anyagiakra utaznak :D
valamiért nem ukrán, román, albán férfiakra vágynak..
valamiért nem ukrán, román, albán férfiakra vágynak..
----------------
...:)))
De még csak nem is egy maláji tigrisre!...:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!