Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne 3 kívánságotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne 3 kívánságotok valakitől, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Egy fiúval fogadtam párszor, aminek az volt a tétje, hogy ha nyerek, lehet kívánságom. 3x nyertem már, de még egyet sem használtam fel. Valami nagyon agyafúrt kívánságot szeretnék, de ötletem sincs. A fiú 17 éves. Segítsetek! :)16/L

2014. máj. 3. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Sokan rosszul értelmezik a kérdést. Valakitől kérhetnétek 3 dolgot.

Én egy lánytól azt kérném, hagyja ott a mostani párját, legyen velem, és majd jöjjön hozzám feleségül. 20/F

2014. máj. 3. 16:36
 12/22 anonim ***** válasza:

1. megtaláljam a helyemet a világban

2. mindig egészséges legyek és a családom is, barátaim is,

3. boldog párkapcsolatban éljek nagyon sokáig

2014. máj. 3. 16:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan, nem értitek mit kérdeztem. Ha a helyemben lennétek, mit kívánnátok? Egy bizonyos személytől akármit kívánhattok, de legyen ésszerű, tehát ne olyan, amit nem tud tenni/adni. Köszönöm.
2014. máj. 3. 16:42
 14/22 anonim ***** válasza:

Vilàgbéke, boldogság, sírig tartó párkapcsolat, ajjaj... Szegény srácnak minimum istennek kellene lennie ezek teljesítéséhez.

Milyen a kapcsolatod vele, kérdező? Írhatjuk mi, hogy kérj tőle három menetet, ha nem jön be neked.

2014. máj. 3. 16:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Nagyon jó kapcsolatom van vele, bármikor lehetne több is, csak még nincs itt az ideje. :)
2014. máj. 3. 16:45
 16/22 anonim ***** válasza:

nyilván bejön neki sztem nem nagyon megy bele egy lány ilyan játékokba olyan fiúval aki teljesen közömbös neki :D

amúgy mindegy mit kérsz csak legyen a vége. mondjuk kérd meg, h takarítsa ki a szobádat, MEZTELENÜL :D

2014. máj. 3. 16:47
 17/22 anonim ***** válasza:

előző vagyok a ényeg lemaradt

*amúgy mindegy mit kérsz csak _szex_ legyen a vége

2014. máj. 3. 16:48
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, van pár fiúhaverom - igen, lány létemre -, velük lazán felvetünk ilyesmit egymás között anélkül, hogy akarnánk valamit a másiktól.

Viszont akkor nem értem, hogy lehetsz ennyire híján az ötleteknek, kérdező. Mernél olyannal előállni, amiből egyértelművé válik a vonzalmad?

2014. máj. 3. 16:56
 19/22 A kérdező kommentje:
Persze, akár. Tudnál példákat mondani, mivel állnál elő?
2014. máj. 3. 17:02
 20/22 anonim ***** válasza:
"Nagyon agyafúrtnak" mondjuk azt tudnám elképzelni, hogy megkéred, játssza el a pasidat XY ismerősöd előtt (hazudtál egy unokatesónak arról, hogy nem vagy facér, és hamarosan látogatóba jön, kell neki a biztosíték, akármi, csak hihető legyen a kerettörténet), aztán a végén benyögöd, hogy részedről nem volt semmi színészkedés az egészben. Bár erre az előbb mintha azt mondtad volna, nem jött el az ideje, más jellegű pedig nemigen jut eszembe, az egyenes kérések sokkal kézenfekvőbbek lennének.
2014. máj. 3. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!