Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne 3 kívánságotok valakitől, mi lenne az?
Sokan rosszul értelmezik a kérdést. Valakitől kérhetnétek 3 dolgot.
Én egy lánytól azt kérném, hagyja ott a mostani párját, legyen velem, és majd jöjjön hozzám feleségül. 20/F
1. megtaláljam a helyemet a világban
2. mindig egészséges legyek és a családom is, barátaim is,
3. boldog párkapcsolatban éljek nagyon sokáig
Vilàgbéke, boldogság, sírig tartó párkapcsolat, ajjaj... Szegény srácnak minimum istennek kellene lennie ezek teljesítéséhez.
Milyen a kapcsolatod vele, kérdező? Írhatjuk mi, hogy kérj tőle három menetet, ha nem jön be neked.
nyilván bejön neki sztem nem nagyon megy bele egy lány ilyan játékokba olyan fiúval aki teljesen közömbös neki :D
amúgy mindegy mit kérsz csak legyen a vége. mondjuk kérd meg, h takarítsa ki a szobádat, MEZTELENÜL :D
előző vagyok a ényeg lemaradt
*amúgy mindegy mit kérsz csak _szex_ legyen a vége
Hát nem tudom, van pár fiúhaverom - igen, lány létemre -, velük lazán felvetünk ilyesmit egymás között anélkül, hogy akarnánk valamit a másiktól.
Viszont akkor nem értem, hogy lehetsz ennyire híján az ötleteknek, kérdező. Mernél olyannal előállni, amiből egyértelművé válik a vonzalmad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!