Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít daginak? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít daginak? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Olyan a hasam, mint ennek a lánynak, de a melleim kicsik (75/80B-s).

Ilyen alakkal és egy push upos melltartóval nyilván fel tudok öltözni csinosan és úgy, hogy előnyös legyen nekem (nem feszes pólóba, hanem megfelelő fazonú ruhákba, felsőkbe).

Most nincsen barátom, de mindig rosszul éreztem eddig magam, ha le kellett vetkőznöm más előtt, mert kicsi a mellem és van egy kis oldalam, hasam.

Ez mennyire számít husisnak, mennyire néz ki rosszul? (sportolok, szóval ne azt írjátok, hogy mozogjak rá)

19L

2014. máj. 3. 13:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
51%
magadról mutass képet...ne erről a lányról, sokkal jobban tükrözné a valóságot :)
2014. máj. 3. 13:57
 2/22 A kérdező kommentje:
Kedves első, pont ilyen a hasam, egy 75/80B-s mellet pedig kb mindenki tud, hogy mekkora. Én nem akarom magam felpakolni ide, ha ez a lány meg olyan hülye, hogy ilyen képet publikál magáról, akkor arca nélkül csak felrakhatom.
2014. máj. 3. 14:00
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Amit linkeltél az nagyjából a tökéletes nő. (se nem sovány, se nem molett)
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
Így nem tudom elképzelni. De privátba küldj képet és leírom a véleményemet.
 5/22 anonim ***** válasza:
ez semennyire sem duci, átlagos, inkább vékonyabb testalkatú.
 6/22 anonim ***** válasza:

"ha ez a lány meg olyan hülye, hogy ilyen képet publikál magáról"

Modell, ez a munkája. Pénzt kap érte.

2014. máj. 3. 14:03
 7/22 anonim ***** válasza:
Frankón megmondtad:D
2014. máj. 3. 14:04
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem, ő nem modell. Amúgy köszi a normális válaszokat, de azért vékony testalkatúnak nem mondanám :D
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

A képen egy kifejezetten szép nő teste van, nem dagadt.

Fura is számomra, amit a nők ma divatosnak vélnek. Miért nem jó ez a has? Ez nőies, sztem pont jó.

10/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még egyáltalán nem vészes, ha nem mozognál akkor valszeg rövid időn belül rosszabbodna, de ez szerintem még simán tűrhető kategória, pláne ha nem próbálsz mindenféle kisebb ruhákba préselni magad.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!