Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem féltékennyé a barátom?
Reagálás szempontjából is szeretném ha féltékeny lenne, illetve hogy tényleg szeret e :)
Srácok, ti mitől lennétek féltékenyek?
szemezz más srácokkal vagy mosolyogj rájuk... sztem ez épp elég.
de én se ajánlom h csináld. ha engem féltékennyé akarna tenni a barátnőm, akkor az egy dolog elküldeném a francba (nekem nem egy r.banc kell hanem egy rendes hűséges barátnő)
másrészt ha ki is békülnénk már nem bíznék benne és nem hiszem h leakadnék róla, nonstop nyomoznék/nyomoztatnék utána, ami meg a lelkivilágának (bár nem tudna róla, mondjuk) nem tenne jót.
ha tényleg csak azt akarod kideríteni h szeret e, vannak sokkal normálisabb módjai is. egyébként ráadásul vannak emberek akik nem féltékenyek, aki nyitott kapcsolatban él, vagy swinger klubba jár, v hármasban csinálja az már akkor tuti h nem is szeretik egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!