Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek milyen volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt az első csók, hol történt, hány évesek voltatok, F vagy L, és mit csináltatok utána? *. *

Figyelt kérdés

2014. máj. 3. 07:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
^^
2014. máj. 4. 14:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy parkban. Szinte gyermekszerelem volt, hisz mind a ketten 13 évesek voltunk, ráadásul osztálytársak.

Azt hittem jobb lesz, de csak azért volt olyan furcsa, mert mindkettőnknek első volt, persze utána már kitapasztaltuk és belejöttünk.

Ez egy búcsúcsók volt, szóval utána hazaindultunk mindketten. Ez volt az elválás csókja (aznapra :D )

19L (rövid kis kapcsolat volt, de nem bántam meg az első csókot illetően)

2014. máj. 4. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Házibuliban egy 17 éves csajjal 14/F
2014. máj. 4. 20:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
16L voltam, ő 28F, túl nyálas volt, pár év múlva találkoztam a férjemmel, én 18 voltam, ő 23...vártam, hogy az nyálas lesz, de nem...eszméletlen volt. Hazafelé a vonaton. meleg és lágy. Neki az volt az első csókja, talán azért volt annyira finom, de én 14 év után is beleborzongok
2014. máj. 7. 12:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem is akartam menni bulizni aznap este. Iszogattunk aztàn slàger&retro party. Voltak ott vendég vagy csere diàkok Finn orszàgból. Egy finn lànnyal 17voltam bàr tanúltam németet angolt magyarúl is alig tudtam megszólalni, valaki tolmácsolt úgy mondtam neki szépeket. Làny 16
2016. aug. 21. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
A làny 16éves volt
2016. aug. 22. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!