Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti valaszolnatok erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti valaszolnatok erre a levelre, ha?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedek egy sraccal, minden jo volt idaig, nagyon egy hullamhosszon vagyunk, neha voltak kisebb vitaink, de kozosen megoldottuk oket. Ma volt egy nagyobb, amit ugy zart le, hogy "ne irj nekem tobbet." En ezt nem akarom, kezdek beleszeretni. Kerdeztem is, hogy most ez mi, meg hogy ne csinalja mar ezt, latta, de nem valaszolt. Mar nincs fent, valoszinuleg elment aludni, ilyenkor szokott. Azon gondolkodtam, holnap ezt kuldom neki:

Gondolkodtam, es tudom, hogy mit rontok el mindig. Egyszeruen nem tudom, hol a hatar a vicceles es a komoly dolgok kozott, erted? Nem mindig tudom eldonteni, hogy az adott dolgot viccbol vagy komolyan irod, ezert azt sem tudom, hogy a valaszomat viccnek vagy komolyan fogod fel, es mar latom, hogy ebbol volt idaig mindig problema. Pl amit este irtam, azt sem komolyan irtam, csak akkor esett le, hogy mi van, mikor irtad, hogy ne irjak neked tobbet. Nyilvan idovel ezt ki lehetne kuszobolni, mar igy is egyre kevesebbszer ereztem azt, hogy nem tudom, hogy erted az adott dolgot, komolyan vagy nem. Egesz ejszaka ezen gondolkodtam, meg azon, hogy ez igy nem jo. En tenyleg nagyon szerettem veled mindig beszelni, es elveztem, orultem, hogy barhol barmikor tudtam is, altalaban barmirol. Teljesen napi rutinna valt ez az egesz. Es arra jottem ra, hogy nekem ez rohadtul hianyozna. Valamiert sokkal rosszabb lenne, mint az a kis ido, amikor nem beszeltunk. Tok ures meg egyhangu lenne egy atlagos hetkoznapi nap eneklul, attol meg megorulok. Oszinten nagyon orulok, hogy megismerkedtunk azon a gagyi oldalon. Lehet, hogy most ezzel az egesszel tokre leegetem, lejaratom magam, lehet, hogy kirohogsz, fogalmam sincs, de azt meg tudom, hogy vesziteni nem fogok semmit, ezert merem leirni ezeket, hatha... Nem tudom, es elkepzelni sem tudom, hogy beloled mit valtottak ki ezek az osszeszolalkozasok, farasztanak, felbasznak vagy nem tudom, de nagyon sajnalom, nem akartam, es nem tudatos volt. Tenyleg most, visszaolvasva nehany dolgot jottem ra, hogy mivel rontom el mindig. Ne haragudj. Nem akarok nem beszelni veled, es meg engem is meglep, hogy milyen rosszul erzem magam most ez miatt. Lehet, hogy nem valaszolsz, tisztaban vagyok vele, hogy sok esely van ra, nyilvan nagyon nem orulnek neki, de le akartam irni mindenkepp ezeket, es elsosorban nem azert, hogy meggyozzelek, hanem mert nem tudtam volna lerendezni ezt egy okeval, meg azt akartam, hogy innen is lasd az egeszet, es tudd a dolgokat, amiket idaig nem mondtam...

Ha ti kapnatok ezt, legalabb valaszolnatok? Adnatok egy ujabb eselyt a masiknak?

2014. máj. 2. 23:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Akkor írj neki vmi ütősebbet pár sorban. Te tudod, h mi váltotta ezt ki. Írd meg, h iszonyat rossz lenne, ha nem dumálnátok többet vagy valami.
2014. máj. 2. 23:39
 12/29 Költőnő? ***** válasza:
Akk max én arra kérdeznék rá h meg tudjuk e esetleg beszélni. Ha nem;.a levél is hiába ment volna sztem
2014. máj. 2. 23:40
 13/29 anonim ***** válasza:

Ha ennyit írnál akkor valószínű, hogy tényleg sokat beszéltek és nem tegnap óta. Én végig olvastam.

Az a kérdés, hogy ennek mi lehet az előzménye? Itt most 3 féle választ kaphatsz. 1. "Látta 10:25". Ha ez van, akkor már többet ne írj neki.

2. Visszaírna valamit, megbeszélnétek, menne tovább minden de valószínű, hogy ugyanúgy. Kényszerből szerintem nem sok értelme van megváltozni, úgysem fog sikerülni teljesen.

3. "Szeretlek" :)

Az utóbbi szerintem egyértelmű. Ha a fiúnak van esze, nem akad fenn ilyen apróságokon, mert tudja, hogy a szeretet sokkal többet ér annál. És elviseli, mert ennyi kompromisszum minimum egy kapcsolatban. Senki sem tökéletes és mindenki folyamatosan változik. Ha ezt megérti, akkor az utóbbi lesz :)

Egyébként én szerintem azt írnám, de mivel nem ismerem a történet előzményét, így ezért ez nem teljesen biztos. Te is írtad, hogy veszítenivalód nincs, tehát küldd el!

Bátraké a szerencse. Főleg ilyen esetben. Segíts magadon... :) Na sok szerencsét hozzá!

Leírnád majd mi lett aztán?

2014. máj. 2. 23:43
 14/29 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! Utolso, ha elkuldenem neki, szerinted rajonne belole, hogy mennyire fontos nekem, es hogy mar-mar szeretem?
2014. máj. 2. 23:48
 15/29 A kérdező kommentje:
Termeszetesen ha lesz meg valami, megirom :-)
2014. máj. 2. 23:49
 16/29 A kérdező kommentje:
Egyebkent ket honapja beszelunk napi 10-11 orakat. Meg akkor is, ha suliban, munkaban vagyunk, hazafele megyunk akar a boltbol, stb.
2014. máj. 2. 23:50
 17/29 anonim ***** válasza:

Számomra egyértelmű, főleg így, hogy ennyit beszéltek. Nekem is volt egy barátnőm akivel ugyanez volt minden. Ha választhatnék akkor a végére simán oda tenném, hogy szeretlek. A ... után :)

Ez egyértelmű szerintem de nem kell elhallgatni. Én is szeretek sok embert és meg is mondom nekik, mert rájöttem, hogy ha bármikor bármi történne és nem mondanám el, akkor talán örökké bánnám. Mondd meg neki amíg teheted. Ez az egy szó elég oda. Én biztosan odaírnám. Hidd el, hogy nagyon-nagyon sokat fog könnyíteni a további beszélgetések hangulatán. Szerintem ennek lesz folytatása. Főleg így. Vissza fog írni tutira. Nem biztos hogy azt, hogy ő is szeret, de akkor is írnia kell valamit :)

2014. máj. 2. 23:55
 18/29 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom! Remelem :-) Mondjuk en most teljesen ugy erzem, hogy annyit mindenkepp megerdemlek, hogy valaszoljon. Hiszen ha 2 honapja minden napjaban ilyen mertekben "jelen vagyok", annal jelentenie kell valamit. Leglabb is ha magambol indulok ki, mert en biztos nem beszelgetnek valakivel ennyit, ha nem erdekelne... meg gondolom az emberek nagy resze sem.
2014. máj. 2. 23:59
 19/29 anonim ***** válasza:
Esélyes :)
2014. máj. 3. 00:17
 20/29 anonim ***** válasza:

most ez nem egy netes ismerkedés?

és a felek még az életben nem találkoztak?

akkor hogy jön ide a "szeretlek"?

nemtom, nekem ez az egész, hogy valaki napi 12 órákat beszélget valami illúzióval, és utána hirtelen szerelmet vall,

nekem ez a kóros kategória.

Nem azért, nekem sincs példás életem, meg én is el tudok szállni, de ez így azért meredek.

valaki írta, hogy írj annyit, hogy beszéljétek meg.

szerintem ennyi pont elég.

te nyitva hagyod a kapukat, ő tudja, hogy te szeretnél javítani a helyzeten. ha erre nem reagál semmit, akkor kész. le van xarva. ennyi.

egy ilyens szeretlek csak még jobban a nyeregbe helyezi az illetőt. pedig ezt nem kéne, nem jó taktika.

2014. máj. 3. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!