Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek szép ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek szép ez a lány?

Figyelt kérdés

Azért ide írom a kérdésem, mert szerintem ezt a rovatot olvassák manapság a legtöbben..:D

Szerintetek szép ez a lány aki középen van? Nem én vagyok az, nyugalom. A sulimból az egyik ellenségem, csak érdekel hogy szerintetek szép-e..

nyajasanmosolygorozsabimbo.tumblr.com

És az normális hogy ilyen blogszerűsége van?

Leginkább fiúk véleménye érdekelne, de nem verlek meg ha lányként írsz..:DDD

2014. máj. 2. 22:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hát szép de szerintem agya nincs és attól függ hány éves mert mondjuk ha 13 évesen blogja van az szerintem nem normális .
2014. máj. 2. 22:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Azt a kis képet kell ott az oldal tetején nézni? :D

Elég gyereknek tűnik és elég gáz az "oldal"....

2014. máj. 2. 22:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Dikkmán he, mi ez a hektikus lóf***? Valami normális kép nincs, amihez nem kell ilyen szemrákot okozó giccsparádét végignyálazni?
2014. máj. 2. 22:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha valóban az ellenséged lenne, akkor simán kilinkelted volna a facebookos képét, valójában te vagy és kíváncsi vagy arra, hogy a blog és a kis kép alapján kinek mi a véleménye rólad, szerintem. :P
2014. máj. 2. 22:40
 15/20 PearlDiver ***** válasza:

az is lehetne a címe, hogy

jajdemuveszivagyokesjajdefigyeljetekram.tumblr.com

a kép meg nem mutat semmit

2014. máj. 2. 22:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Melyik képet kell nézni? A felső profilképet? Olyan, mint egy pufók galamb.
2014. máj. 2. 22:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok. És szerintem gec.ronda ez a csaj, a blogocskájával együtt:D
2014. máj. 2. 22:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem, kifejezetten csúnya.
2014. máj. 2. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Jólvannnnna. :D

2014. máj. 2. 23:32
 20/20 anonim válasza:

Szánalmas.

És mielőtt örülnél, kérdező, rád mondtam.

Szánalmas vagy, amiért olyan életével foglalkozol, aki állítólag az ellenséged. Ha valakit utálsz, miért foglalkozol vele ennyire? Talán féltékeny vagy? Mert innen érződik.

Nem jó duma a "csak kíváncsi vagyok" mert nálam ez nem jön be.

Szép lány és TELJESEN NORMÁLIS hogy ilyen "blogot" vezet, de te ezt úgysem értheted valószínűleg mert nem használsz tumblr-t. Az egyik legjobb dolog a világon.

16/L

2014. máj. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!