Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Colos magas fiúként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Colos magas fiúként hogyan szerezzek barátnőt? Mindenkinek az arányos átlagmagasak kellenek?

Figyelt kérdés
192 cm vagyok és ha változtathatnék magamon,akkor alacsonyabb szeretnék lenni,mondjuk 175-180 cm között.Olyan szerencsések ezek a fiúk,szinte ideális arányokkal rendelkeznek.Nekem pedig a karjaim,lábaim aránytalanul hosszúak,a vállam túl széles.A ruhák is mind idétlenül állnak rajtam,ami pedig az egyik elképzelhető legnagyobb hátrány a lányok szemében,mindegyik a menő,divatos öltözködésű,175-180 magas fiúkra bukik.
2014. máj. 2. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
190 cm alatti pasim még nem volt, úgyhogy ennyit arról, hogy mindenki a "175-180 magas fiúkra bukik".
2014. máj. 2. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Ismerek egy kb 195, vagy magasabb srácot, olyan mint egy gyufa, és háááááááát NAGGYON JÓL NÉZ KI!!:) Szóval ne csüggedj, fő az önbizalom, meg persze a kedvesség.
2014. máj. 5. 17:03
 13/13 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2014. máj. 9. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!