Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mennyien vagyunk így ezzel?
Egyszerűen nem tudok 100%-os érzelem nélkül szexelni. Szar érzés fog el és egyszerűen nem menne...
Kis srác korom óta,olyan kapcsolatról álmodok,amiben én és lány élni se tudnánk egymás nélkül. Tehát mindenek felett álló érzelmekről. Ezt nem tudom rendesen leírni,de remélem tudjátok,hogy mire gondolok.
A kérdés,hogy lehetséges ez? Nem túl gyerekes gondolat?
18F
Azért ne alázzatok annyira,ha túl gyerekesen gondolkozom! Csak a tapasztalataitok érdekelnek.
én is így voltam. ez a korral múlik el
30+
Na, látom mindenkinek bejött a rejtett kincs kifejezés. ;)
Azért nincs még barátnőtök, mert az olyan lányok, akik ezt értékelik, szintén rejtett kincsek, és sokan lusták annyi időt beleáldozni egy ismerkedésbe, hogy felszínre törjenek ezek a rejtett készletek... Mindenki kiterített lapokkal dolgozik, azon az alapon, amit nem tudsz meg 2 órán belül a másikról, az nem is létezik! És ilyen információk nemigen látnak napvilágot már az első randin.
#14: azért nem jövünk össze ilyen lányokkal, mert annyira rejtett kincsek, hogy ki sem mozdulnak sohasem otthonról. De közben vágynak arra, hogy meghódítsák őket.. :)))))
Így hogyan? Én is ilyen vagyok, mint a kerdezo srac, de mivel a levegőnek nem tudok udvarolni, jó ideig megint marad a jobb kezem (4 barátnős mérleggel) :))
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igyekezni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!