Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem vagyok terhes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Lefekudtem egy fiuval vedekeztunk. Miutan elment levette a gumit picit pihentunk es berakta gumi nelkul 2ot lokott rajta kb 5 mp-ig volt bennt.

Ra par napra ra (aprilis 19.)megis jott a mensim eleg erosen. Elmult nem vplt semmi bajom viszont tegnap ota nagyon feszul a mellem es szurkal neha a hasam. Ez mi? Kerlek nyugtassatok meg.

2014. máj. 1. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már segg hülye.

Ha megjön a havid, nagy valószínűséggel nem vagy terhes.

Istenem, és az ilyenek szaporodnak...

2014. máj. 1. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Te mindig terhes vagy szexelés után 2 hétre. ess túl rajta. Csak egy baba.
2014. máj. 1. 17:30
 3/7 anonim válasza:

Nyugodj meg!!!!

Ha megjött a havid akkor biztos, hogy nem lehetsz terhes, legalábbis nagy a valószínűsége, hogy nem.

Egyébként egy jó tanács, hogy ha gumival csináljátok és utána pihentek és utána megint berakja gumi nélkül akkor ajánlott a pihenés közben megmosni a fiú nemi szervét, mert lehet rajta sperma és attól lehetsz terhes, de kicsi rá az esély.

Szerintem megnyugodhatsz :)

A többi tünet pedig lehet, hogy azért van, mert görcsölsz vagy valami. Ne aggódj :)

2014. máj. 1. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves első! A mensi terhesség elején is megjöhet 1-2 alkalommal. Ne légy már ilyen segghülye (ja, hogy ugye milyen könnyű mást leb*szni).
2014. máj. 1. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves negyedik!

Oda ne rohanjak.

Megjöhet a MENSTRUÁCIÓJA (mert ugye nem "mensi") de erre igen kicsi a valószínűség, bocsi. : )

Meg ha ennyire b*lfaszok, hogy úgy dugnak, hogy utána b*sznak védekezni, akkor nem érdemelnek szép választ, bocsi. : D

2014. máj. 1. 18:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Kurv.ra megnyugodtam tenyleg most.

Elso kepzeld erdekel h miez. Mert szokatlan h feszul a mellem ilyenkor. De am utana megtorolgette miutan levette a gumit

2014. máj. 1. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
begyömöszölte a szpermás töcskölöjét? akkor minek húzott kottonyt? taps, taps.....
2014. máj. 1. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!