Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem vagyok terhes?
Lefekudtem egy fiuval vedekeztunk. Miutan elment levette a gumit picit pihentunk es berakta gumi nelkul 2ot lokott rajta kb 5 mp-ig volt bennt.
Ra par napra ra (aprilis 19.)megis jott a mensim eleg erosen. Elmult nem vplt semmi bajom viszont tegnap ota nagyon feszul a mellem es szurkal neha a hasam. Ez mi? Kerlek nyugtassatok meg.
Ne legyél már segg hülye.
Ha megjön a havid, nagy valószínűséggel nem vagy terhes.
Istenem, és az ilyenek szaporodnak...
Nyugodj meg!!!!
Ha megjött a havid akkor biztos, hogy nem lehetsz terhes, legalábbis nagy a valószínűsége, hogy nem.
Egyébként egy jó tanács, hogy ha gumival csináljátok és utána pihentek és utána megint berakja gumi nélkül akkor ajánlott a pihenés közben megmosni a fiú nemi szervét, mert lehet rajta sperma és attól lehetsz terhes, de kicsi rá az esély.
Szerintem megnyugodhatsz :)
A többi tünet pedig lehet, hogy azért van, mert görcsölsz vagy valami. Ne aggódj :)
Kedves negyedik!
Oda ne rohanjak.
Megjöhet a MENSTRUÁCIÓJA (mert ugye nem "mensi") de erre igen kicsi a valószínűség, bocsi. : )
Meg ha ennyire b*lfaszok, hogy úgy dugnak, hogy utána b*sznak védekezni, akkor nem érdemelnek szép választ, bocsi. : D
Kurv.ra megnyugodtam tenyleg most.
Elso kepzeld erdekel h miez. Mert szokatlan h feszul a mellem ilyenkor. De am utana megtorolgette miutan levette a gumit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!