Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok a pasitokról, hogy valójában csóró és semmi pénze nincs?
Ha szeretném, segítenék neki. -Együtt könyebb
Neked milyen körülményeid vannak?
Én voltam/vagyok hasonló helyzetben, nekem sincsenek olyan hűű de jó anyagi körülményeim, még egyetemre járok, de legalább spórolni van miből, úgyhogy spóroltam és adtam neki annyit, amiből le tud érettségizni, vettem neki normális ruhákat, stb. az érettségire egy nyáriszünet alatt készítettem fel egyedül, amíg nekem nem volt suli.
Aztán kerestem neki munkát, ami nagyon nehéz volt, de végül találtam neki, nem lehetetlen egy érettségivel elhelyezkedni.
Még mindig megvan a munkája és még mindig együtt vagyunk, de nagyon sokminden köt össze minket, értelemszerűen akkor áldozz rá ennyit, ha tényleg nagyon fontos neked és szereted, meg ő is szeret téged. De azért valamennyit mindenképp segíts neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!