Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! A szegényebb vagy a gazdagabb lányok/nők vágynak inkább jómódú férfira?
Persze Desmons!
Nagy férfi vagy te!
Velem is csúnyán beszéltél :(
egyszer sajátosan fogalmaztam rólad is ez tény :D de ez is jó tanács volt,ha nem férfi akit választasz te sem lehetsz igazi nő.és sok hülyeséget beszélsz majd ahogy tetted is :D
a többi vélemény, tanács volt elmondva általánosságban.:) én csak jót akarok még a rosszal is.:DD
ja igazat szól a 71%os is!! :D
keress olyat aki tudja mit akar és határozott, akkor nem ér majd meglepetés meg nem fog kínlódni minden sza*rért.
Akkor csókolózzatok össze a 71%-sal, milyen bölcs emberek is vagytok!
De én nem élek nyomorban az tuti!
te vagy rászorulva nagyon is meg egy kis khm khm re :D próbálkozz hátha bejössz neki a neveletlen stílussal :D
de am nem hiszem h érdekel bárkit is h te miben akarsz élni vagy nem :D csak beszélgetünk és ku*rvára nem rólad szól a téma szal sia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!