Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek ki valakiből?
Légyszí, ne írjatok értelmetlen válaszokat. Nem fellángolás, és ne írjátok, hogy majd elmúlik, azt hallottam már ezerszer. Nem, nem tudom kerülni, egy osztályba járunk. Nem idén kezdődött.
Köszi az ÉRTELMES válaszokat!
Nyugodj meg, nem fog elmúlni, csupán halványodik az érzés.
Amúgy meg foglald le Magad bármivel...pl. tanulj.
Pedig majd el fog múlni de csak akkor miután már nem fogtok egy osztályba járni és akkor is kell neki valamennyi idő.
Esetleg megpróbálhatsz mást keresni, hátha így valamelyest megváltozik a róla alkotott véleményed és nem fogsz ennyire tőle függni.
Mint minden szerelem, ez is egy idővel el fog múlni. Esetleg megpróbálhatod azt, hogy a kiszemeltednek a rossz tulajdonsàgait helyezed előtérbe. Pl. Bunkó másokkal, rossz tanuló, stb.
Próbàltál már beszélni mondjuk a szüleiddel erről?
Nagyon köszönök minden választ...
Mikor a kérdést kiírtak, infó órán, akkor is a sírógörcs kerülgetett, ott volt ő is. Úgyhogy ha kicsit bunkó a kérdés, bocsi... :( Amúgy. Csak a legjobb barátnőm tudja, a többieknek azt hazudom, hogy már nem. Ez azért is van, mert egy barátnőm is érez iránta valamit. Amúgy lassan két éve szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!