Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nemi erőszak?
A következő helyzetben nemi erőszakot követ el egy férfi?
Mindkét fél ittas állapotban van, és mindketten akarják a dolgot, emelhet vádat nemi erőszak miatt a nő?
Ebben esetben mennyit számít az, ha a bulin többen is látták a férfi és a nő aktus előtti "kéjelgését"?
Mielőtt jönnének az ezzel kapcsolatos privátok, kérdések: Nem, nem kerültem ilyen szituba, csupán szeretném tudni, mik lehetnek a következményei egy egyéjszakás kalandnak.
"mindketten akarják a dolgot" Akkor pontosan hol is van itt az erőszak?
Különben bármikor, bármilyen aktus után mehet a rendőrségre a lány azzal a váddal, hogy bántalmaztad/megerőszakoltad.
Ha ivott, és utána azt mondja, hogy nem is akarta, akkor nemi erőszaknak számít.
De ha a férfi is részeg volt, akkor nem tudom, hogy mi van. Gondolom az nyer, aki reggel előbb ér a rendőrségre...
"Különben bármikor, bármilyen aktus után mehet a rendőrségre a lány azzal a váddal, hogy bántalmaztad/megerőszakoltad."
Így van. Ezért merült fel bennem a kérdés. Tulajdonképpen ezzel a váddal tönkre teheti a férfi életét egy nő, ha olyan kedve van. Tudom, ritka hogy az ilyen nő, de mégiscsak szeretném tudni, mire számíthat valaki, ha ilyen szituba kerül.
"Akkor a férfi sem volt olyan állapotban, hogy felelősségre vonható legyen, nem?"
De. A kérdésem erre az esetre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!