Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a csajok csak azokat a fiúkat tartják alkalmasnak, akiknek alig van szépség hibájuk és aztán hisztiznek, hogy őket a cicababák, stb érdeklik?

Figyelt kérdés
Nem lenne egyszerűbb mindenkinek az elérhető, vele egy "kategóriába" esők között keresgélni, mint siránkozni?
2014. ápr. 29. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem alig van szépséghibám mégsem a cicababák érdekelnek, úgy hogy ne általánosíts kérlek. 18/F
2014. ápr. 29. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:
#1-es, ennek ellenére biztos vannak olyan lányok, akik szemében a "cicababák" érdekelnek téged, mert nem veszed őket észre.A kérdésben egy általános példa van megemlítve, de leginkább arra vonatkozik, hogy miért mindenkinek az elérhetetlen, bizonytalan kell.
2014. ápr. 29. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt ugye te sem gondolod komolyan? A lányok segge úgy ki van nyalva az átlagos srácok által, főleg olyankor mikor elkezdik magukat sajnáltatni, mennyire csúnyának érzik magukat, hogy szinte mindegyik igazi álomnőnek gondolja magát utána.

Tényleg az lehet a gond, hogy nincsenek kellőképpen helyre téve. Ha egy lány csúnya vagy átlagos annak egyszerűbb lenne a szemébe mondani nem pedig udvariasságból szépítgetni és hasonlók. Ők is úgy vannak vele, hogy "nincs csajod? Menjél gyúrni és utána majd talán hozzád szólok!"

2014. ápr. 29. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne általánosítsunk! Szerintem (sajnos) mindkét nem részéről normális, hogy szívesebben kezdene egy az átlagnál jobban kinéző csajjal/pasival, és inkább egyénfüggő, hogy ki látja be, hogy ő maga, melyik "kategóriába" esik. Én sem tartom magam szépnek(és nem ez nem sajnáltatás, csupán reálisan látom a dolgokat), de ezt elfogadtam, és ehhez mérten vannak elvárásaim is. Csak el kell fogadni, hogy nem kaphat mindenki álompasit/csajt! Egy normális önértékeléssel rendelkező ember ezt belátja.
2014. ápr. 29. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!