Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinevetnek az utcán ha így jelennék meg? Hogy néz ez ki? 17L
Van ez a ruhám, és gondoltam felveszem a hétvégén(nem alkalomra csak sétálni kiruccanni ),de elbizonytalanodtam. Kicsit furának látom, nem tudom mit szóljak hozzá, ti mit gondoltok? És mivel még elég nyitott,gondoltam felveszem alá azt a felsőt,a képen a 3. [link]
Inkább hanyagoljam? És ez jobb? [link]
mindkettő jó, bár az utóbbi miatt még utánad is néznék, megnézni, hogy milyen feneked van benne :)
25/F
Második szerintem is jobbnak tűnik most. Az elsőt inkább hagyd őszre :)
Ha lehet egy apró megjegyzésem... szerintem sötétebb szoknyával még egy picivel talán jobb is lenne a dolog :) De így is tetszik.
(F)
Szia!
Szerintem mind a kettőben úgy nézel ki mint egy 40 éves kétgyerekes nő.
Unalmas,szürke ruhadarabok, rosszul összeállítva.
Az a szoknya olyan mintha egy zsáknak a két végét levágtad volna és az lenne rajtad.
A body (azt hiszem az van rajtad) jól néz ki, de egy fekete, hosszabb ceruzaszoknyával sokkal elegánsabban mutatna, korodhoz, testedhez illően.
Az elsőben kisebbnek látszik a melled, egyébként más problémája nincs.
A második szerintem jobban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!