Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lány kiröhögött. Miért?
Figyelt kérdés
Pedig semmi különös nincs rajtam. Egy átlagos fiatal srác vagyok,az öltözetem is olyan mint a mostani többi fiúkon,a hajam oldalt rövidebb,felül hosszabb. A menésem is normális lenne szerintem. Mégis ahogy mentem volna járdán,két lány ott volt a járda mellett (am szép lányok voltak)és mikor elmentem mellettük,túlhaladtam egymásra néztek és röhögtek egyet. Lányok! Miért röhögtek? És akkor minden lány kiröhög csak nem mindet veszem észre?2014. ápr. 29. 15:43
1/6 anonim válasza:
Biztos az oldalt rövid, felül hosszabb hajadon.
2/6 anonim válasza:
Vagy, csak amikor feléjük mentél, észrevettek, és összesúgtak hogy milyen jó lenne ha együtt leszopnának. Aztán amikor elmentél mellettük már nem bírták röhögés nélkül
3/6 A kérdező kommentje:
Első: a fefiak 50%-anak ilyen a haja,most ez a divat.
amúgy:irjatok már kort és nemet.
2014. ápr. 29. 15:48
4/6 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy a férfiak 50%-a ilyen divatot követ. Nagyon b*zis.
5/6 anonim válasza:
Nem minden esetbe rosszat jelent a barátnőimmel mi is jártunk már így nekem nagyon bejött a srác aki éppen jött az utcán, és ahogy rá néztem a barátnőmre nem bírtam nevetés nélkül. 16/L
6/6 anonim válasza:
szia:)szóval lehet hogy nem neked szólt csak így jött ki:)ezen ne parázz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!