Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is rosszul esne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is rosszul esne ha szeretkezés után ezt mondaná a pasitok?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ráncos a p**im. 21 éves vagyok. Nagyon rosszul esett bár utána azt mondta vicc volt de nem hiszem. Mitől alakult ki ez a ránc? El vagyok keseredve
2014. ápr. 29. 00:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#3-as :DD

Kérdező: Attól függ hogy tálalta. Lehet csak viccelt. Milyen stílusban mondta? Mert nem mindegy. Ne keseregj. Fel a fejjel!

2014. ápr. 29. 00:46
 12/18 anonim ***** válasza:
középen van egy ránc. vagy három.csak fordítsd ela fejed 90 fokkal...
2014. ápr. 29. 02:36
 13/18 anonim ***** válasza:

elég tapló dolog megjegyzéseket tenni a másik ember testére, függetlenül attól, hogy ki mondja kinek. és baromira nem volt vicces a párod, hiába hiszi ezt, hiába próbálja kimagyarázni. ennyi.

a nemi szerved olyan, amilyen és nincs vele semmi baj. ne törődj azzal, hogy "ráncos" vagy sem, hogy ki mit mond rá. jó úgy, ahogy van, legyen bármilyen, és senkinek sincs joga ahhoz, hogy belekössön abba, hogy milyen a tested; hogy testszégyenítsen (bodyshaming), testrendőrt (bodypolicing) játsszon!

2014. ápr. 29. 02:49
 14/18 anonim ***** válasza:
bizony! örüljön hogy suncut kap! no bodypolice!
2014. ápr. 29. 02:53
 15/18 anonim ***** válasza:
nyugi csak szórakozott:D
2014. ápr. 29. 03:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez nem kamu kérdés? Ennyire kretén fogyatékos senki se lehet...
2014. ápr. 29. 09:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Mert én vagyok a kretén??? Ne kételkedj mert ha rám célzol Igen vannak. Kösz az értelmes választ.
2014. ápr. 29. 10:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem rád értette szerintem, nekem legalábbis egyértelműnek tűnik, hogy a párodra.
2014. máj. 27. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!