Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális srácok, akik nem csak lyukra mennek? Olyanok, akiknek mondjuk a 'lelki dolgok' is fontosak, valamint normálisan lehet velül beszélgetni, nem isznak, nem buliznak?
Én is normális vagyok mindenkivel. Csajokkal és fiukkal is. A barátaim ezért tartanak sokra, és ezért hív mindegyik igaz barátnak (nem használnak ki, hanem tényleg így van), valamit a csajok is megbíznak bennem. Ennek ellenére egyik csaj sem akart még érdekes módon kapcsolatot, és eddig egy ilyen lánnyal sem találkoztam XD
Én max barátokkal bulizok és iszok, ami havonta 1x van.
Üdv F/16
[31-es vagyok újra...]
És igen ! ... a legtöbb csaj azt aki szereti őt, törődne vele és jó pár lenne, csak a barát zónába sorolja be. Mert vagy nem tetszik a haja színe vagy valami. SOHA nem olyan párod lesz mint ezekben a tinifilmes f_szságokban. Az esetek 2%-ban van olyan. Szóval szerintem ideje lenne ha körbenéznél kicsit jobban a "BARÁT ZÓNA" szekcióba, és onnan válogatnál, mert ott biztos hogy találnál.
De ez csak pár ember véleménye. Nem kell megfogadni, csak gondoltam jobb ha tudod az igazságot.
Üdv
se pia se buli?
ez nem normális
miért ne lehetne egy olyan sráccal jól elbeszélgetni aki bulizik és iszik néha? te kis diszkriminatív.
Utolsó!
Igazad van, nem alkoholtól függ szimplán, hogy valakivel jól ellehet e beszélgetni, mert van aki iszik, bulizik, és tök normális. Én arra gondoltam, hogy a korombeliek, totál ellenkezője vagyok!
Kérdező.
Mi a véleményed, létezik olyan, hogy egy srác lyukra is megy és esélyt is ad, hogy közel is kerüljetek egymáshoz?
Félek, te csak a lyuk részére koncentrálsz, márpedig hidd el nekem, hogy te olyan srácot nem akarsz, aki nem akar megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!