Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha barátnőm várat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha barátnőm várat a szexel, de közben én igénylem?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és összejöttem nem rég egy 17 éves lánnyal. Más fél hónapja vagyunk együtt, beszéltünk a szexről, tudom, hogy szűz és valószínű, hogy várat egy ideig. Megszerettük egymást tényleg, de én nem vagyok szűz és igényelném a szexet. Szerintem egy kapcsolat alapfeltétele a szex. Tisztában vagyok vele, hogy nem áll még rá készen nem is erőltetem és várnék is rá mondjuk egy 4 hónapot, de hallottam esetekről, hogy egy évig váratta a srácot a lány ami nekem sok.

A másik problémám, hogy a lány nem túl nyitott, konkrétan semmire. Kevés az önbizalma én mindig bókolok neki de persze azt meg se hallja. A lényeg, hogy mindent halogat és úgy érzem így lesz a szexel is. Attól félek, hogy ez a dolog ver majd kettőnk közé éket. Szerintetek mit tegyek? Fogjam vissza magam és legyek papucs? Vagy ilyenkor ő is igazodhatna az én igényeimhez nem csak én az övéihez?

Ja és még egy kérdés: Ő felvetette az együtt alvást de szex nélkül ami szerintem nonszensz. Mit gondoltok erről? Persze szeretem és imádok vele összebújni, de félek, hogy beindul a fütykös és akkor nem lesz egy jó éjszakám.

2014. ápr. 28. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
és zavar hogy még ki se csapja. ez kimaradt.
2014. ápr. 28. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért nonszensz, hogy ott alszol nála??? Azért mert nem d*ghatod meg??? Ember szépen lassan sorban mindent...Ottalszol nála, pizsibe lesz leveszed róla a pizsit játszadozol vele azt engedi addig amíg engedi! Aztán majd jön a következő alakalom azt a következő és így tovább! Ne ajtóstól rontsd el! Ám vigyázz azzal, hogy kezdő lesz a csaj és nem feltétlen fogod jól érezni veled magad az ágyban!
2014. ápr. 28. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha úgy alszanak együtt, ha még egy kis petting sem történik, az tényleg nonszensz.

Szerintem tisztességes nő nem invitál az ágyába úgy fiút/férfit, hogy nem magától értetődő, hogy történik valami (főleg, ha még együtt is vannak). Kevés szitu kivétel ez alól.

2014. ápr. 28. 16:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem kell papucsnak lenned, inkább segíts neki továbbra is, de ne legyél bunkó, nem hiszem, hogy díjazná. Első együttlétig kb. 3-4 hónap volt, mire összeszedtem magam.

Szereted? Akkor várj rá, légy türelmes! Szerintem ne sürgesd, hiszen ez lesz az első neki. Csak ügyesen!

2014. ápr. 28. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal, éretlen még ez a lány. Hiába van köztetek csak 4 év, tökéletes példája vagytok annak, hogy ilyen fiatal korban mennyit számít ilyen minimális korkülönbség is. Egyszerűen nem hozzád való, keress egy idősebb, érettebb lányt, aki hasonlóan gondolkodik a párkapcsolatról, mint te.
2014. ápr. 28. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy "nagyonszűz". Nem kiforrott érett a szexualitása. Lévén a korából, és a szüzességéből fakadóan is. "nincsen kész". A szüzességet technikai kérdésnek szoktam nevezni, de ez csak akkor igaz, ha a lány "már kész". Az, hogy vacilál azt jelenti, hogy még nem az. Ez időbe fog telni. Rossz kifejezéssel te fogod "befejezni" őt, veled "lesz nő". Ez nem pár hetes művelet. A vágyad jogos, de most ennek gátat kell szabni. Ha pár hónap múlva is még itt tartotok, akkor már jogosak a kérdések, hogy miért, és van e értelme.

Az együtt alvás mehet. Haladj lépésről lépésre. Még csak utalást se tegyél semmire! Aludjatok, öleld át, kész. Egy estét mindenképpen igy töltsetek, aztán legközelebb már lehet csókkal "fűteni" ami torkollhat pettingbe. Elégitsd ki kézzel/nyelvvel, ez neked is fontos visszajelzés, hogyan reagál és mire. Ez később nagyon jól fog jönni. (tudni fogod mikor, mivel tudod felizgatni, kielégiteni. Nem mindegy...) Ahogy mondja is a mondás: "óvatosan mint a szűzlánnyal".

2014. ápr. 28. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon lassan kell haladni. Először csak a mellét simogatni, a következő héten már nadrágon keresztül a fenekét, punciját is, ezt betartod 2-3 hétig (csak mondok valamit), utána már csókolgatod a nyakát, egyre lentebb, szépen lassan elérsz a melléig, és így tovább. Fokozatosan kell haladni, ez a nyitja. Legyél nagyon gyengéd vele, puszilgasd, simogasd sokat.

22/l

2014. ápr. 28. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem tény, ez találgatás a részedről. Kérdezd meg előbb, hogy tényleg így tervezi-e. Ha igen, te is légy nyílt, legyen tisztában vele, hogy neked mi fér bele, és mi nem, és időben szakíthattok, ha nem illetek össze.
2014. ápr. 28. 17:48
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez a lehető legtöbb amit tehet érted, látszik, hogy ő is vágyik a közelségedre. magamból indulok ki, én elzárkóztam még a sima együtt alvástól is, pedig tudtam, hogy nem fog rám mászni, de nagyon tartottam még a testiségtől. szerintem négy hónap alatt ha türelmes vagy vele, ő se akarja majd tovább húzni. és miért lenne nonszensz így ott aludni nála?? egyáltalán nem az... de ha türelmetlen vagy vele, inkább hagyd, majd talál valaki korabelit, akivel hasonló szinten vannak.
2014. ápr. 28. 20:10
 10/10 anonim válasza:
Ott a kezed... -_-
2014. ápr. 29. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!