Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális vagy már egy kicsit beteges?
Férfi vagyok és a nők vonzanak csak.
De azzal a helyzettel nem értek egyet, hogy férfi nem bámulhat meg férfit.
Kolis vagyok igazából és hát van pár furcsa dolog ami miatt megnézem a zuhanyzóban a többieket:
- vagy mert olyan jó teste van, hogy irigylem.
- vagy pedig egyszerűen csak jó teste van és beleképzelem magam abba hogy egy nő mit él át ilyen "felméréskor"
Nem vagyok meleg, se biszex. Csak megnézem a többieket tetőtől talpig általában.
Egyébként semmi fantáziálásom nincs (rossz irányba), és én se vagyok szégyenlős.
Nektek erről mi a véleményetek?
Az, hogy a nők is megnézik a másik nőt, és ha jobban néz ki irigykednek egyet, pedig nem feltétlenül leszbik :) Tusolóban én is láttam már olyan férfi testet, vagy szerszámot amit nagyon nem bánnám ha az enyém lenne :D
De nem izgultam fel tőle, vagy nem fantáziáltam semmit, max: "bakker lehetne az enyém is ilyen" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!