Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van a legnagyobb esély a Teherbeesésre?
Figyelt kérdés
2014.04.22-én jött meg a Menstruációm és 2014.04.27-én múlt el vagy is tegnap..Szóval Mikor a legesélyesebb a Teherbeesésre? Mert nagyon szeretnénk Babát a Párommal!2014. ápr. 28. 11:47
1/7 anonim válasza:
Peteéréskor és annak környékén. Hogy az neked hanyadik napon van, azt csak te tudhatod. Vegyél Lh tesztet, és azzal lődd be ha még nem tudod, hogy mikor van peteérésed.
2/7 anonim válasza:
Hány napos a ciklusod? Ez fontos lenne tudni hozzá.
3/7 A kérdező kommentje:
28-napos a Ciklusom
2014. ápr. 28. 12:16
4/7 anonim válasza:
Termékenyen időszakod a ciklus 10-14. napja között van. (Mindig kb félidőben)
Elvileg május 6-án van peteérésed.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a Válaszodat!
2014. ápr. 28. 12:23
6/7 PearlDiver válasza:
A legnagyobb esély akkor lesz a Teherbeesésre, ha az MTA Nyelvtudományi Intézete megalkotja az új szabályt, miszerint a közneveket nagybetűvel kell kezdeni :)
Egyébként valóban a 10-14 nap között, próbálkozzatok egy héten keresztül minden nap és akkor már egész jó az esély.
Az sem mindegy, hogy milyen pózban csináljátok, pl. ez a gyűjtemény elég jónak tűnik: [link]
7/7 anonim válasza:
A pete megtermékenyülésére az ovulációt követően 12-24 óra áll rendelkezésre...Tehát az ovuláció napját kell belőni...28 napos ciklusnál ez a 14.nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!