Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
Lányok, ti hogy tudtatok elfelejteni egy fiút, akit nagyon nehéz volt? Már hónapok óta nem tudok beletörődni. És tudom, elkéne felejteni, találni egy normális srácot. Na de nem megy,egyszerűen szenvedek miatta, és mindig is csak szenvedtem miatta.2014. ápr. 26. 18:01
1/4 anonim válasza:
beszélj már srácokkal.. ne gondolj rá, ha mégis rá gondolsz, rosszra gondolj, én ezt csináltam, csak fordítva, fiú vagyok :D
2/4 anonim válasza:
nem is tudtam,hogy ilyen lányoknál is van, azt hittem csak fiuk szenvednek csajok miatt
3/4 anonim válasza:
Saját magadat cukkolod csak fel ezzel, saját magadnak nehezíted csak meg azt h túl legyél rajta.
sőt egy pici hiszti is van benne.
És azért h ne így legyen azért tenni is kell valamit, nem csak akarni.
4/4 anonim válasza:
Engem ez már egy éve gyötör. Próbáltam hobbit találni, amibe bele tudom minden figyelmemet tenni, igyekeztem nem a srác környékén lenni, és mással foglalkozni, találni valaki mást, de nem ment. Talán egyszer elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!