Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki rányomulna a csajodr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki rányomulna a csajodra, aki hiába közölte vele, hogy ott vagy neki, nem szállna le róla, mit csinálnál?

Figyelt kérdés
A csaj hiába mondja, hogy van barátja, a pali ennyit mond: "és? itt van?"
2014. ápr. 26. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:

velem volt már ilyen, fogtam, és otthagytam a pasit, arrébb mentem. hát megerőszakolni már csk nem tud egy bulihelyen :D

24L

2014. ápr. 26. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Először megpróbálnám szavakkal meggyőzni, hogy kotródjon odébb. Ha nem használ, akkor kapna egy gyomrost. 26/F
2014. ápr. 26. 12:22
 3/5 A kérdező kommentje:
De ha nem buli helyen, meg nem csak egyszer kell találkoznotok, hanem suli, meló miatt napi szinten? Elkerülni sem lehet?
2014. ápr. 26. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ilyen hódolom, ugy indult az egész, hogy a suliba szünetekben ő is odajött a kis társaságunkhoz és a végén mindig velünk logott. Akkor nem tünt fel semmi, elfogadtam mint havert, ott rontottam el, hogy akkor nem állitottam le a fejét, hanem beszélgettem vele. De én ugy gondoltam, hogy csak haverok vagyunk, ő meg egyre jobban rámhajtott, most ott tartunk, hogy nekem nagyon terhes ez az egész. Már mondtam neki hogy van barátom és ha nem lenne barátom akkor se járnék vele. Most eléggé tanácstalan vagyok.
2014. ápr. 26. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Először szavakkal próbálnám meggyőzni. Ha az nem működik, akkor egy jobb horoggal.
2014. ápr. 26. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!