Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon terhes leszek az előváladéktól?
"NANANA GYEREKEK AZÉRT VEGYETEK MÁR VISSZA .! Szépen megkérdeztem valamit nem azt kértem hogy bunkózzatok meg oltogassatok a faszomnak sincs kedve ehhez .. Igen a nevem mindent elárul? Képzeld hogy kb 4 évvel ezelött csináltam és kissebb voltam de szerintem te megse szólalj névtelen köcsög .! A másik .. oda van irva hogy HUZTUNK GUMIT .! Vak vagy hogy nem tudsz olvasni ?! Gratulálok ez az értelem mostanság..De köszönöm az ilyen paraszt embereket akik igy próbálnak segiteni .."
Vicces ahogy a pattogásról papolsz, meg az értelemről amikor te is híján vagy annak!
Biztosan csak egy tesztből vagy ultrahang vizsgálatból derülne ki. Gondolom, te is tudod, hogy mi itt legfeljebb annyit tudunk mondani neked a leírtak alapján, hogy elméleti esély van rá, még ha nem is túl nagy.
Ha esetleg tényleg babát vársz, akkor már kb. 10 hetes kismama vagy, mert a babák korát nem a fogantatástól, hanem az utolsó menstruáció kezdőnapjától számolják.
Ha továbbra sem akarsz tesztet csinálni, mert "félsz" az eredménytől, akkor pár hét múlva már abból sejteni lehetne a dolgot, hogy szemmel láthatóan elkezdene nőni a hasad, ha tényleg babát várnátok.
Én azt tanácsolnám, hogy mégis csinálj egy tesztet, már csak azért is, mert ha pozitív, akkor talán nem lenne jó ötlet elszalasztanod a 12. heti genetikai ultrahang vizsgálatokat.
Ha pedig negatív a teszt, akkor meg legalább megnyugodhatsz.
"NANANA GYEREKEK AZÉRT VEGYETEK MÁR VISSZA .! Szépen megkérdeztem valamit nem azt kértem hogy bunkózzatok meg oltogassatok a faszomnak sincs kedve ehhez .. Igen a nevem mindent elárul? Képzeld hogy kb 4 évvel ezelött csináltam és kissebb voltam de szerintem te megse szólalj névtelen köcsög .! A másik .. oda van irva hogy HUZTUNK GUMIT .! Vak vagy hogy nem tudsz olvasni ?! Gratulálok ez az értelem mostanság..De köszönöm az ilyen paraszt embereket akik igy próbálnak segiteni .."
Névtelen k*csög? Kicsicsillag, 25 vagyok, de képzeld el, sosem vinnyogtam az
*azon, hogy jajj mi van ha terhes vagyok. ÉSSZEL! kell szexelni, de látom neked ebből nem jutott. A kommenteden is látszik, hogy egy tirpák kis majom vagy.
Viki (mert hiányoltad a nevem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!