Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Voltatok már ilyen helyzetben? Ha igen, mit tettetek?

Jól mondod, akik ezt mondták, azok valószínű nagyon éretlenek lehetnek. Ha valakit szeretsz, akkor nemhogy cserben hagyod ilyenkor, de teljes mellszélességgel mellette vagy. Én biztos nem hagynám el a barátnőmet. Segítenék neki feldolgozni ami történt.
Az, hogy mit tennék nyilván a körülményektől is függ. Ha megtalálnák azt aki tette, volna rá nem kevés pénzem, hogy a börtönben visszakapja a tripláját...

hát nem értem teljesen,
-ha arra gondolsz hogy kiderül hogy mielőtt összejöttünk megerőszakolták: hát valoszinü mivel erőszak volt, nem tehet róla, ha szeretném a lányt, el tudnám fogadni.
-ha meg úgy hogy már a barátnőm amikor ez történik vele, akkor meg pláne nem hagynám el, valószínűleg egy ilyen eléggé megrázza a lányt, kell neki hogy legyen vele valaki, aki segít feldolgozni. hogy érezné magát, ha megerőszakolják, és tetejébe még a barátja is elhagyja?? ilyen helyzetben nemhinném hogy a fiú érzései a fontosabbak, hogy undorodik e tőle, a lányt sokkal nagyobb megrázkodtatás éri, mint azt mi meg tudnánk érteni szerintem.
20/f

utolsóval értek egyet.
Biztos h nem hagynám el. Ha vele vagyok szeretem és törődnék vele egy ilyen nagyon nehéz időszakban is. Lefeküdni meg szerintem nem kellene egy ideig. Úgyhogy az undor se játszana. Bár nem hinném h undorodnék tőle utána, sőt biztos h nem.
Az elkövető meg nem úszná meg még akkor sem ha elítélik...
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!