Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esélyem van ennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van ennél a lánynál, ha én is lány vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy biszex lány, aki nagyon tetszik, de van barátja. Régebben mondogatta, hogy kár, hogy a barátja belsőleg nem olyan, mint én, mert én vagyok az ideálja. Szépnek, különlegesnek tart, de akkor is van barátja. Tudja, hogy tetszik nekem, de nem tudom, hogy átgondolta-e már ezt. Úgy gondoltam, hogy miért várjak a vallomással, ha úgyis tetszik. Ha ő így vélekedik rólam, de van barátja, akkor mik az esélyeim? homofóbok kíméljenek=)

17L

2009. dec. 23. 18:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

jajj en szeretem a lezbiket:D meg a harmast is:))

18/F

2009. dec. 23. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Látjátok, ezt a mentalitást kellene megőrizni, amit ez az előző srác is képvisel. És én is.

Olvastam korábban egy hírt valamelyik oldalon, hogy egy 30-as tanárnő összejött a tizenvalahány éves lány tanítványával külföldön. Elszöktek, együtt töltöttek egy hétvégét. Eddig a hír egyszerűen tökéletes, és zene füleimnek. Ezután jött az a rész, hogy ezután elmentek egy melegfelvonulásra Párizsra. Na ez a rész már nem jön be annyira, ahogy ezzel a férfiak többsége is így van, gondolom egyszerű ösztöni okokból.

Nem gondolom magam szexmániásnak, önzőnek, bunkónak, csak egyszerű férfinek. Lehet érte nem szeretni és szeretni is.

(Az idézett hírt meg majd megpróbálom előkeresni az internet mélyéről)

2009. dec. 23. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Bocs, Párizsba, nem Párizsra. De a lényeg enélkül is érthető.
2009. dec. 23. 20:46
 14/19 A kérdező kommentje:
20:45 Örülök, hogy ezt megosztottad velünk, de nem igazán segít a problémámon.
2009. dec. 23. 20:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Igen, ez igaz. Bocsesz :)

De én már válaszoltam itt. Szerintem nem kellene elmondanod neki, mert azzal a mostani kapcsolatotokat is tönkretennéd, viszont ha tényleg annyira tetszik, akkor esetleg, ha te is úgy gondolod, várhatsz rá, amíg nem lesz újra egyedülálló.

2009. dec. 23. 21:00
 16/19 A kérdező kommentje:
de már elmondtam neki:/ szóval most van köztünk az a "kínos csend", ami alatt én nagyon szenvedek. nem merek Vele beszélni, pedig Ő akarná..
2009. dec. 23. 21:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Tehát ha jól értelmezem, ő most vívódik, hogy melyikőtöket válasszon?
2009. dec. 23. 21:05
 18/19 A kérdező kommentje:
nem tudom, nem hiszem, hogy idáig már eljutott volna. egyszerűen csak meg akarja beszélni, én meg félek:S
2009. dec. 23. 21:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi mást tehetnél, mint hogy az igazat mondod neki, és várod, hogy mit lép ő?

Megmondom, ezen kívül semmit, ha tényleg ez a helyzet.

2009. dec. 23. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!