Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy nekem ez így nem jó? Vagy ne is mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy pasim aki nagyon féltékeny tud lenni! Ha egy fiúval csak beszèlgetek totál féltékeny! Emiatt már vesztünk össze és majdnem szakítottunk is! Nem merem megint mondani neki hogy ne féltékenykedjen mert nekem ez így nem jó! És néha ezen agyalok egész nap hogy hogy mondjam el neki?! Csak ha elmondom akkor lehet hogy szakítunk amit nagyon nem szeretnék mert szeretem őt! Szeritetek? Mit tegyek?

2014. ápr. 24. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:

mindenképpen beszélj vele, mert különben neked lesz rossz egy idő után, frusztrált leszel ettől

persze nem kell leordítani csak megbeszélni vele a dolgokat

2014. ápr. 24. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
14 évesek vagytok ugye
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne elmondani neki, hogy ez nagyon zavar? Beszéld meg vele, hogy inkább ne figyeljen oda, téged sem zavar, ha lányokkal beszél. Nem akarod megcsalni őt, szereted őt.
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok még:

hiába szakítotok emiatt, ha megbeszéled vele, ha nem ez, akkor a féltékenykedés teszi tönkre a kapcsolatotokat,

2014. ápr. 24. 20:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Oké! Köszi a vàlaszokat megpróbálom megbeszélni vele!

2. válaszoló: Igen 14 vagyunk!

2014. ápr. 24. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:

ha 14 vagy, akkor min2töknek lesz még barátja / barátnője, nem is egy :))

nyugi, nem kell aggódni!

2014. ápr. 24. 20:30
 7/7 Naif_Hazazi ***** válasza:
mond meg neki hogy ne féltékenykedjen mer megcsalod:D
2014. ápr. 24. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!