Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomal lefeküdtem 3 napja és lehet belém élvezet de nem biztos. Tudni akarom terhes vagyoke. Tesztet nem tudok csinálni ezért kérdezem, hogy most 3 nap telt el és mennyi nap múlva tudnám észreveni a súlyomból hogy nő a hasam? Minden nap mérem.
Először is: kb. 14 napnak kell eltelnie az aktustól ahhoz, hogy a teszt kimutassa a terhességet. A hasad viszont még egy ideig nem fog nőni, abból nem fogod tudni megállapítani.
Másodszor: a szexuális kultúrátok és az intelligenciátok remekül tükröződik azon, hogy "lehet, hogy beléd élvezett, de nem biztos". Én a helyedben annyira szégyellném magam, hogy ilyen buta vagyok, és így szexelni merek, hogy inkább megölném magam.
Harmadszor: nyilván agyad az nincs, de ha lenne, akkor tudnád, hogy el kellett volna menned gyógyszerért, esemény utáni tablettának hívják, az aktus után 72 órán belül kellett volna bevenned, hogy megakadályozza a teherbeesést. De hát így jártál...
Őszintén remélem, hogy te és a drágalátos hasonlóan intelligens és felelősségteljes partnered gyermeket vártok. Megérdemelnétek azt a kétségbeesést. Csak a gyereket fogom sajnálni, akinek ilyen szülei lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!